×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Kuća u Bačkoj Palanci na prodaju

50.000 €
hitno
Oglas postavio korisnik: karlo
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Srbija / Bačka Palanka
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
50.000 €

Prodaje se spratna kuća u Bačkoj Palanci. Osnova kuće je [telefon] , [telefon] m x [telefon] m, sa podrumom korisne površine oko [telefon] m [telefon] i tavanom, korisne površine u celosti. Građena je kombinacijom betona, siporeksa i cigle. Nije u potpunosti završena: unutrašnje stepenište nema oblogu i gelender, spoljne terase nemaju ograde (kao što se vidi na slikama) i nije okrečena spolja. Ceo plac se nalazi na površini od nepunih [telefon] ari ( [telefon] , [telefon] ).

Terasa sa prednje strane kuće, koja gleda na glavnu ulicu, širine je jedan metar, a dužine skoro cele strane kuće. Još jedna takva, ali mnogo kraća terasa, nalazi se sa strane kuće, iznad glavnog ulaza. Velika, nadkrivena terasa, sa betonskom ogradom i prostorom za sedenje, nalazi se sa zadnje strane kuće, u dvorištu, iznad velike prizemne terase, i ima dva odvojena izlaza na nju: iz spavaće sobe i iz hodnika (sa stepeništa).

Kuća se nalazi na uglu dve ulice, što je čini veoma pogodnom za bilo koju vrstu uslužne delatnosti. U prizemlju je registrovan poslovni prostor [telefon] m [telefon] , a na spratu je dvosobni stan, cca [telefon] m [telefon] . Velika prizemna terasa sa dvorišne strane je u potpunosti nadkrivena i pogodna za ugostiteljstvo (baštu). Unutar objekta se nalaze: centralno grejanje (gas), dve telefonske linije, dva električna brojila, kablovska TV i internet mreža (SBB), kao i ugrađen zidni klima-uređaj na spratu.

Dvorište nije ograđeno klasičnom ogradom, već je hortikulturno uređeno, tako da samo zelenilo odvaja kuću od ulice. Ono što ovu kuću čini posebnom u ovom kraju je upravo njena pejzažna arhitektura. U dvorištu se nalazi i sopstveni bunar, [telefon] m dubine, što omogućava neometano i potpuno besplatno snabdevanje vodom u slučaju restrikcije, kao i navodnjavanje zelenih površina. Pored bunara je izgrađena i česma sa pitkom vodom, iz gradskog vodovoda. Pored kuće, sa spoljne strane placa, nalazi se parking za dva automobila.

Ulaz u dvorište (iza kuće) sastoji se od jednog glavnog, betoniranog prilaza, koji se u samom dvorištu račva na dve strane, sa još dva parking mesta. Uz spratnicu se u dvorištu nalazi još jedna, manja, prizemna kuća, a koja je potpuno opremljena i pogodna za stanovanje. Poseduje odvojenu, posebnu telefonsku liniju, kao i električno i gasno brojilo. Osim što je u istom dvorištu sa dvospratnicom, objekat je u potpunosti odvojen i samostalan, ukupne površine [telefon] m [telefon] .

Edit: [telefon] . [telefon] . [telefon] . PRODATO!

 

 

 



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika karlo

  • * Ocenite korisnika karlo ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi