×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Servis i delovi

hitno
Servis i Delovi

[telefon] . Servis viljuškara
Obuhvata više usluga koje nudimo klijentima: popravka, tehnički pregled (defektaža i dijagnostika), održavanje, full servis, remont viljuškara i tehnička  podrška.
Svaka od usluga se sasvim usmerava prema Vašim zahtevima, individualno I fleksibilno.

[telefon] . Održavanje viljuškara
Svejedno da li je vozni sklop, pogonski deo ili portal za podizanje tereta - svaki sastavni mehanički ili tehnički deo viljuškara, mora perfektno da funkcioniše, da bi osigurao tok rada bez problema i sigurnost na radnom mestu.
Visoki izdaci za opravke mogu se bitno smanjiti konstantnim održavanjem viljuškara. Prednosti su jasne: Vaš viljuškar je uvek spreman za rad! Takođe, opravke u međuvremenu mogu biti optimalno planirane i u toku Vaše proizvodnje.

[telefon] . Kompletan servis viljuškara
Po posebno povoljnim uslovima Apex tehniks d.o.o. nudi specijalne kompletne servisne ugovore.
Ugovori o održavanju vam ne nude samo posebno povoljne uslove, već mnogo više - Apex tehniks preuzima takođe sveukupno upravljanje održavanja Vaših viljuškara.

Naši serviseri posjeduju dugogodišnju praksu i iskustvo u ovoj oblasti, koju su sticali kako u evropskim servisima tako i u našim najpoznatijim i velikim firmama.
Imamo širok krug dobavljača originalnih rezervnih delova tako da u najkraćem roku možemo obezbediti rezervne delove za viljuškare.
Osim servisa viljuškara bavimo se i servisom raznih dizalica.
Kad kažemo servisiranje, to podrazumeva kompletan posao, od nabavke delova i opreme do ugradnje iste odnosno remonta mašine i to: motora (svih vrsta i pogona), automatskih menjača, hidraulike, elektronike i ostalih grupacija. Popravke, odnosno servise, obavljamo na terenu kada je to izvodljivo a ostale koji zahtevaju veći obim posla radimo u našem servisu.
Mi dajemo garanciju: na sve polovne mašine koje repariramo i prodajemo, kao i na sve radove koje izvedemo na mašinama.

U širokom spektru delova sa lagera, kako za domaće tako I strane viljuškare, u najkraćem roku isporučujemo rezervne delove za gotovo sve tipove viljuškara .
U ponudi imamo sve rezervne delove za skoro sve tipove viljuškara koji mogu biti isporučeni na dogovorenu adresu u veoma kratkom roku. Sve što je potrebno je da nam posaljete podatke od viljuškara koji imate i naziv dela koji Vam je potreban kako bismo vam u što kraćem roku poslali ponudu.
Delovi koje isporučujemo su najvišeg kvaliteta i zadovoljavaju najviše standarde. Pored originalnih rezervnih delova za viljuškare možemo isporučiti i delove za radne mašine
U sklopu preduzeća nalazi se mašinska radionica u kojoj se vrši proizvodnja I reparacija delova, Posedujemo hidrauličnu presu snage [telefon] t, na kojoj se stručno I brzo obavljaju usluge montaže I demontaže guma za viljuškare kao I ostale usluge montaže I demontaže raznih mašinskih delova I sklopova



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (6) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika apextehniks

  • * Ocenite korisnika apextehniks ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi