×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1039)
×

Apartman Trebinje

32 €

Apartman iz naše ponude "Trebinje-stan na dan-Apartment for a day"pruža komforan i udoban smeštaj svim posetiocima Trebinja. Apartman je moderan, funkcionaln, prilagođen poslovnim ljudima, turistima, porodicama, mladim ljudima... Korisnicima apartmana na raspolaganju su posteljina i peškiri, kao i čišćenje ukoliko je boravak duži od sedam dana. U odnosu na hotelsku sobu apartman pruža veću udobnost, privatnost, mogućnost da primate posetioce u vreme kada Vama to odgovara. Boravak u apartmanima mnogim ljudima pomaže da atmosferu svoga doma prenesu i ponesu na svojim putovanjima. Potpuno opremljena kuhinja u apartmanu omogućuje da samostalno pripremate obroke, što boravak čini praktičnijim. Apartmanski smeštaj podrazumijeva i mogućnost da sami brinete o svom vešu i garderobi, jer apartman ima mašinu za pranje veša, što je od velikog značaja porodicama sa decom i ljudima čiji je boravak duži.
Na kraju, apartman je racionalniji izbor u odnosu na klasičnu hotelsku sobu zbog nižih životnih troškova i same cijene noćenja koja je dosta povoljnija i prihvatljivija od cijene noćenja u hotelu. Po cijeni noćenja za jednu osobu u hotelu, u apartmanu može boraviti više osoba u zavisnosti od kapaciteta apartmana.
Hosteli su zanimljivo mesto za smeštaj mladih ljudi, željnih putovanja i druženja. Međutim, apartmani ozbiljno konkurišu hostelskom tipu smeštaja zbog prednosti koje imaju. U hostelima spavate u sobama sa ljudima koje ne poznajete, dnevni boravak, kuhinja i kupatila su zajedničke prostorije pa ste u priici da se sretnete sa raznim životnim i higijenskim navikama ljudi koji tu borave. Boravak par prijatelja u apartmanu cjenovno je isplatljiviji od cijene kreveta u hostelu, a pruža komfor i privatnost, nema buke, loše higijene, nepoznatih osoba. Sa svojim prijateljima možete nesmetano uživati u našem klimatizovanom Apartmanu sa kuhinjom, Led tv-om, besplatnim internetom (free wifi)...



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (2) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika apartman-for-a-day

  • * Ocenite korisnika apartman-for-a-day ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi