×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1040)
×

Dr Gabriel's Brisač Proširenih Vena

19 » 17 BAM
hitnoakcija
Svi oglasi korisnika: azapiu (oglasa: 40)
Kategorija: Nega lica, tela i ulepšavanje / Lekoviti preparati
Grad: BIH / Mostar

Kontakt email:
azapiu@gmail.com
Postavljen: 26-07-2018.
Cena:
19 » 17 BAM
Krema za Proširene Vene

Dr Gabriels Brisač Proširenih Vena je najbolja prirodna krema za proširene vene i popucale kapilare na nogama. Mast za potpuno prirodno liječenje i uklanjanje proširenih vena u rekordnom roku, bez operacije i skupih tretmana. Brisač proširenih vena za vašu prirodnu ljepotu i zdravlje. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

 

Riješite se proširenih vena za samo [telefon] sedmice
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

 

Krema za Proširene Vene Popucale Kapilare na Nogama Prirodni Lijek Dr GabrielsKrema za Proširene Vene Popucale Kapilare na Nogama Prirodni Lijek Dr Gabriels

 

Da li imate:
• Osjećaj težine, pečenja, bola ili umora u Vašim nogama?
• Otečene članke ili stopala?
• Svrbež na području vena?
• Ružne popucale kapilare?
• Vene na nogama koje nalikuju crvima?
• Otečenu nogu?

Ako imate, onda nastavite čitati…

Vjerovatno ste u svakodnevnom razgovoru čuli mnoge izraze vezane za ovo zdravstveno stanje, kao npr: krema za proširene vene na nogama, najbolja krema za vene i kapilare, popucale kapilare na nogama, proširene vene u trudnoći, proširene vene na nogama, proširene vene simptomi, krema za kapilare na nogama, vene na nogama prirodno liječenje, krema za vene na nogama, kapilari na nogama, proširene vene liječenje, proširene vene i kapilari na nogama, izražene vene na nogama, lijek za ispucale kapilare na nogama, problem sa venama na nogama, prošireni kapilari na nogama, kako ukloniti popucale kapilare na nogama, izražene vene u trudnoći …. itd …. Želite li jednostavno rješenje?

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo je tipično što možete očekivati unutar [telefon] sedmice redovnog korištenja:
• Proširene vene „nestaju“ ili su u vidljivo boljem stanju*
• Otekline nestale ili vidno smanjene*
• Osjetno smanjenje bola u nogama nakon dugog stajanja*
• Prestanak svrabeža (obično unutar prvih [telefon] dana)*
• Popucali kapilari nestaju*
• Deformirane vene se vraćaju u početnu formu, jer im se vraća elastičnost*
• Bilo kakve rane na koži mnogo brže zarastaju*

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Naša bezuvjetna garancija povrata novca važi i u slučaju ako budete koristili i naše Dr Gabriels Ulje Čorokota (Čurekota,Čurokota) zajedno sa ovom kremom radi boljeg i jačeg efekta ili ako budete koristili samo Brisač Proširenih Vena.

Da li Vas ovo opisuje: Osjećaj težine, pečenja, bola ili umora u Vašim nogama? Ovi simptomi mogu biti jače izraženi nakon dana provedenog u dugom sjedenju ili stajanju. Ako je tako, onda vjerovatno imate proširene vene.
 

Često Postavljana Pitanja

 

Šta su to proširene vene?
Proširene vene su uvrnute, uvećane vene koje se nalaze blizu površine kože. Najčešće se javljaju na nogama i člancima.

Šta je uzrok pojave proširenih vena?
Pojava proširenih vena je vezana za slabljenje ventila unutar samih vena, kao i slabljenja samog zida vene. U normalnom slučaju, ovi ventili u venama služe da osiguraju strujanje krvi iz nogu prema srcu. Kad ovi ventili ne rade kako treba, dolazi do nakupljanja krvi u venama nogu, pritisak na njihov zid raste i na kraju popušta, te se vene prošire i uvrnu.

Pojava proširenih vena je vezana za nasljedne gene, kao i za starenje. Ljudi koji imaju višak kilograma ili rade na mjestima gdje moraju stajati duže periode vremena isto imaju povećan rizik nastanka proširenih vena, jer ove pojave povećavaju pritisak u venama noga, što dovodi do proširenja vena.

Koji su simptomi proširenih vena?
Proširene vene izgledaju kao natečene i uvrnute ispod kože, često tamno plave boje.

Blagi simptomi mogu biti:
• Otečeni članci ili stopala
• Svrbež na području vena

Ozbiljniji simptomi mogu biti:
• Oticanje noge i bol u lisnom mišiću nakon dužeg sjedenja ili stajanja
• Promjene u boji, vlažnosti i debljini kože
• Perutanje kože i razne upale
• Otvorene rane ili pojava krvarenja čak i nakon vrlo malih ozljeda

Kako se proširene vene uobičajno tretiraju i kakve su kontraindikacije?
Ovi tretmani najčešće znače zaustavljanje protoka krvi u veni, razaranje vene putem lasera ili fizičko vađenje vene hirurškim putem.

Ovo je samo tretiranje SIMPTOMA, a ne uzroka i zato se problemi sa proširenim venama vrate u roku od [telefon] godine. Zatim, poslije ovakvih tretmana dolazi do izraženog rizika od pojave potencijalno ozbiljnog stanja koje se zove tromboza dubokih vena. Ove vene su tu gdje jesu radi svoje svrhe: one nisu neki višak koji je tu stavljen tek tako. Najbolji tretman je uvijek onaj kojim se stanje vraća na početnu poziciju, onako kako ga je Stvoritelj i kreirao u prvobitnoj formi.
 

Kako Možete Pomoći Sebi na Prirodan Način i Time Izbjeći Sve KontraEfekte?

 

Naša krema za proširene vene i kapilare je, kao i svi naši ostali proizvodi, [telefon] % prirodna i bez bilo kakvih industrijskih ili hemijskih primjesa. Svi sastojci su uzeti iz prirode i lokalno proizvedeni pod strogim nadzorom Dr Gabriela.

Pri odabiru sastojaka, koristili smo samo najaktivnije sastojke u punoj snazi i koncentraciji, koji će dati tako jak rezultat, da ćete ga moći vidjeti u minutama nakon upotrebe.

Da, za razliku od ostalih krema, kojima je potrebno i do nekoliko mjeseci da pokažu ograničene rezultate, upotrebom Brisača Proširenih Vena, koji je najbolja prirodna krema za proširene vene i kapilare, OSJETIT ćete razliku i rezultate već unutar prve [telefon] sedmice.

Da bi dobili brze rezultate, dodali smo DMSO kao jedan od sastojaka. To je prirodna supstanca, koja je moćni transporter aktivnih sastojaka kreme duboko u kožu i vene. Ne postoji ni jedna druga supstanca koja ovo može bolje uraditi. Upravo ovo je razlog zašto je naša krema za proširene vene i kapilare jedno od najboljih oružja za borbu protiv proširenih vena na svijetu, i ne može se uporediti ni sa čime drugim što možete kupiti na tržištu.

Više od [telefon] različitih sastojaka koji čine Dr Gabriels Brisač Proširenih Vena su specijalno formulirani da smanje upalu, poprave i smanje oštećene vene, i da ublaže bol.

Ovo se sve ostvaruje sa jednostavnom lokalnom upotrebom na koži, koja će Vam ostaviti osjećaj glatke kože pod rukom, kao i osježavajući miris na koži. Vjerujemo da ne postoji ni jedan prirodni proizvod koji je tako efektivan kao naš Brisač Proširenih Vena, koji je definitivno najbolja prirodna krema za proširene vene i kapilare. U stvari toliko smo sigurni da ćete biti oduševljeni rezultatima, da Vam nudimo bezuvjetnu garanciju povrata novca za svako pakovanje kreme. Ako ne budete zadovoljni kako tvrdimo, ništa nam niste dužni.

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete osjetiti olakšanje. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo [telefon] % uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

 

Brisač Proširenih Vena

Pakovanje: [telefon] ml
Cijena: [telefon] KM



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (40) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika azapiu

  • * Ocenite korisnika azapiu ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi