×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1039)
×

Dr Gabriel's Ulje Čorokota (crnog kima)

47 » 45 BAM
hitnoakcija
Svi oglasi korisnika: azapiu (oglasa: 40)
Kategorija: Nega lica, tela i ulepšavanje / Lekoviti preparati
Grad: BIH / Mostar

Kontakt email:
azapiu@gmail.com
Postavljen: 26-07-2018.
Cena:
47 » 45 BAM
Ulje Čorokota

Ulje čorokota je najljekovitije prirodno biljno ulje na svijetu. Ovaj tajni napitak je star preko [telefon] . [telefon] godina. Iskoristite njegove blagodati. Ulje čorokota za vašu prirodnu ljepotu i zdravlje. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

 

Vratite svoju masnoću, krvni pritisak i šećer pod kontrolu
prije nego eksplodiraju i izazovu trajnu štetu ili smrt!
Prestanite brinuti o srčanom ili moždanom udaru ili komi…

 

Ulje Čorokota Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje IskustvaUlje Čorokota kao Lijek Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje IskustvaUlje Čorokota Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje IskustvaUlje Čorokota kao Lijek Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje Iskustva

 

Šta je to čorokot? Kakvo je to ulje čorokota, po čemu je ono toliko posebno i za šta se koristi? Da li su istinite priče o ljekovitosti ovog ulja? Kakav je stvarni uticaj ulja čorokota na ljudski organizam? Da li ga je sigurno uzimati? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vezi s uljem čorokota saznaćete u nastavku, zato vrlo pažljivo čitajte ono što slijedi…

“Čorokot je snažna supstanca koja je korištena preko [telefon] godina od strane najvećih iscjelitelja u historiji. Smatran je univerzalnim lijekom i promovisan je kroz godine od Hipokrata, Ibn Sine, Grka, Arapa i Romana. Spomenut je u Bibliji i hadisu, korišten od strane faraona i Božijih poslanika. Istinsko je čudo stvaranja i Božiji dar.”

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo možete očekivati u roku od [telefon] sedmica redovne upotrebe ulja čorokota, kao i hiljade drugih zadovoljnih korisnika širom BiH i Europe:
• Eliminira masnoću (holesterol i trigliceride)*
• Normalizira krvni pritisak*
• Normalizira nivo šećera u krvi povećanjem osjetljivosti inzulina*
• Preventira aterosklerozu – otvrdnjavanje arterija*
• Bori se protiv gangrene*
• Jača imunološki sustav i vraća vitalnost tijelu*
• Odstranjuje nadutost stomaka u potpunosti i pomaže zacijeljivanju stomačnih čireva*
• Reducira bilo koju vrstu upale*
• Eliminira mokraćne infekcije*
• Pomaže kod ekcema i psorijaze*
• Ubija akne*
• Eliminira kožne osipe i svrabež*

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

 

Ulje Čorokota Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje IskustvaUlje Čorokota kao Lijek Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje Iskustva

 

Historija: Ulje čorokota i njegovo sjeme (Nigella Sativa) koriste se već hiljadama godina. Čorokot je spomenut u Bibliji (pod imenom crni kumin), kao i u hadisu. Posljednji Božji Poslanik, Muhammed s.a.w.s., Vjerovjesnik islama, je rekao:“U čorokotu ima lijeka za svaku bolest, osim za smrt.”(Buhari). Najranije pisane reference o čorokotu nađene su u Starom Testamentu (Stari Zavjet, Old Testament), Isaiah [telefon] : [telefon] , [telefon] . Čorokot se rasprostranjeno koristi u mediteranskim zemljama, kao i u južno-azijskom medicinskom sistemu (Unani-Tibb) i vrijednosti njegovog djelovanja su dokazane kroz upotrebu od strane najvećih ljekara u historiji čovječanstva, kao što su Hipokrat i Ibn Sina (Avicenna), za kojeg se kaže da je bio liječnik liječnika. Tegle sa uljem čorokota su pronađene u Tutankhamonovoj grobnici, znači stare su preko [telefon] godina. Također je zabilježeno da su Nefretiti i Kleopatra uživale u koristima ulja čorokota. Stoga, vidi se da sigurnost korištenja ide hiljadama godina unazad. Zato, uživajte u koristima ulja čorokota sa potpunim povjerenjem.

Sastav: Postojano ulje ( [telefon] %), eterično ulje ( [telefon] %), sitni dijelovi čorokota ( [telefon] %).

Indikacije: Probavne tegobe i nadimanje usljed nedovoljnog lučenja žuči, oslabljene funkcije jetre, čir želuca i dvanaestnjaka, alergije i upale, prehlade i kašalj, suhi kašalj, bronhijalna astma i gripa, upale nosnih šupljina, glavobolja, migrena, sinusi, nesanica, otežana koncentracija, zamor, hronična pospanost, neuroza, senilnost, proširene vene, hemoroidi, kandida, bolesti desni i zuba, visoki krvni pritisak, žuč, bolovi kod ženskog mjesečnog pranja, problemi menopauze, problemi s začećem, stomačne tegobe, problemi probave, dijabetes, kožna oboljenja (neurodermitis, ekcemi), tinije stopala i noktiju, lišajevi, reumatizam, očne bolesti, gubitak kose, depresija, impotencija, oboljenja unutrašnjih organa, oboljenja trakavice i mnoga druga stanja i bolesti.

Djelovanje: Ulje čorokota pospješuje znojenje i obara tjelesnu temperaturu, djeluje protiv bakterijskih, virusnih i gljivičnih oboljenja, ubrzava metabolizam, pomaže jačanju vitalnosti organizma, jača imunitet, poboljšava apetit, poboljšava otpornost organizma posebno u bolesnim i rekonvalescentnim stanjima, uvezuje rad svih žlijezda, djeluje protivupalno, protiv iscrpljenosti, protiv krvarenja (epistaksa i hemofilija), djeluje protiv kancerogenih oboljenja, spriječava razmnožavanje ćelija raka ( [telefon] % usporavanje), djeluje protiv proljeva, reguliše prostatu, čisti pluća, odstranjuje gliste, smanjuje nivo šećera i holesterola u krvi, normalizuje krvni pritisak, sprečava anemiju, poboljšava rad srca, jetre i krvnih sudova, pospješuje lučenje mlijeka kod dojilja, reguliše rad hormona, pomaže kod dijabetesa i skidanja suvišnih kilograma, ublažava pms, nekontrolisano mokrenje, oboljenja zglobova i mišićnog tkiva, ublažava klimaterične tegobe i posljedice hemoterapije, pospješuje porast ćelija koštane srži za [telefon] %, djeluje kao diuretik, poboljšava potenciju (afrodizijak).

 

Ulje Čorokota Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje IskustvaUlje Čorokota kao Lijek Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje IskustvaUlje Čorokota Dr Gabriels Primjena Način Upotrebe Doziranje Iskustva

 

Doziranje:
• Za odrasle: [telefon] velika kašika ( [telefon] ml) [telefon] x dnevno.
• Za djecu: [telefon] mala kašika ( [telefon] ml) [telefon] x dnevno.
• Djeca ispod [telefon] godina starosti: Savjetovati se sa doktorom.
• Doza za održavanje: [telefon] velika kašika ( [telefon] ml) [telefon] x dnevno.
• Za kožna stanja: pored oralnog uzimanja, mazati pogođena područja [telefon] x dnevno.
• Držati van dohvata djece.

Važno: Ulje čorokota ne smiju koristiti trudnice kao ni osobe sa transplantiranim organima, jer čorokot povećava imunitet organizma što može dovesti do odbacivanja presađenih organa.

Savezna američka uprava za kontrolu lijekova i hrane (FDA), odobrila je [telefon] godine upotrebu ulja čorokota (Nigella Sativa) za “…tretman kancerogenih oboljenja, spriječavanje neželjenih efekata hemoterapije i jačanje imunološkog sistema organizma.“

Napomena:
• Pakovanje (pola litre) traje oko [telefon] dana po osobi.
• Sitni komadići sjemena se mogu naći na dnu boce što je sasvim normalno i jestivo.
• Nema kontraindikacija ni alergijskih reakcija.
 

Ulje Čorokota
Ponovo otkriveno i doneseno Vama u svojoj najčistijoj i najjačoj formi!

 

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete osjetiti olakšanje. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo [telefon] % uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (40) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika azapiu

  • * Ocenite korisnika azapiu ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi