×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1042)
×

EMINY Body care (kreme, losioni, osvježivači)

25 BAM
hitno

EMINY Body Care u ponudi ima:

 

KREME, LOSIONE I OSVJEŽIVAČE ZA TIJELO

 

KREME I LOSIONI U SVOM SASTAVU NEMAJU PARABENA.

Na prvom mjestu stavljamo paraben jer naše zdravlje je uvijek na prvom mjestu.

KREME I LOSIONI SADRŽE EKSTRAKT KOŠTICE MARELICE.

 

EMINY Body Cream je krema za tijelo i lice kreirana na bazi Shea maslaca koji poput melema djeluje na kožu. Shea maslac lako prodire kroz pore naše kože i čini jedinstvenu kompoziciju masnih kiselina koje su izvor dubinske hidratacije za kožu. Sa EMINY body cream zaboravite na umoran izgled kože i vratite joj neophodna prirodna ulja koja je čine zdravom i izuzetno mekanom. Pobrinuli smo se i da Vaša omiljena krema bude u pakovanju koje zaslužuje, upravo to je razlog zbog kojeg se nalazi u Airless ECO solution pakovanjima od [telefon] i [telefon] ml, koja sprječavaju da dio proizvoda ostane neiskorišten na stijenkama ambalaže. EMINY Body Cream dostupan je u [telefon] mirisnih varijanti za žene i muškarce.

 

[telefon] ml = [telefon] , [telefon] KM

[telefon] ml = [telefon] , [telefon] KM

 

EMINY Body Lotion - Hidratacija kože je veoma važna. EMINY body lotion je losion posebno razvijen za osjetljivu i suhu kožu a prednost mu je što se brzo apsorbira i ne ostavlja masne tragove. Kombinacija ulja suncokreta i koštice marelice dubinski vlaži kožu ostavljajući je baršunasto glatkom, elastičnom i čistom, istovremeno pružajući koži zaštitu od vanjskih utjecaja. EMINY body lotion dostupan je u pakovanju od [telefon] ml a budući da je potrebna vrlo mala količina za cijelo tijelo, ekonomičan je proizvod za korištenje na svakodnevnoj bazi. EMINY body lotion dostupan je u [telefon] mirisnih varijanti za žene i muškarce.

 

[telefon] ml = [telefon] , [telefon] KM

 

EMINY Body Mist je osvježivač za tijelo koji će Vam pružiti nezaboravan užitak za tijelo i um. Osjetite svježinu koju Vam donosimo i učinite Vašu kožu mekom i neodoljivom na dodir. Profinjene mirisne i delikatno osmišljene note smještene su u elegantnoj bočici koja svojim dizajnom oplemenjuje. Inspirativna svježina EMINY body mista pratit će Vas tijekom cijelog dana a mirisni oblak će ostaviti trag i u Vašoj kosi. Sa EMINY sprejevima za tijelo žeđ Vaše kože će nestati. EMINY Body Mist dolazi u [telefon] mirisnih varijanti.

 

[telefon] ml = [telefon] , [telefon] KM



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (13) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika kristinabl

  • * Ocenite korisnika kristinabl ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi