×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1039)
×

Krema Protiv Podočnjaka

29 » 24 BAM
hitnoakcija
Svi oglasi korisnika: azapiu (oglasa: 40)
Kategorija: Nega lica, tela i ulepšavanje / Lekoviti preparati
Grad: BIH / Mostar

Kontakt email:
azapiu@gmail.com
Postavljen: 26-07-2018.
Cena:
29 » 24 BAM
Krema Protiv Podočnjaka

Dr Gabriels Blistave Oči je najbolja hidratantna vitaminska krema za lice i područje oko očiju. Prirodna maska protiv bora i podočnjaka. Uklonite tamne podočnjake i bore sa svog lica. Krema protiv podočnjaka za vašu prirodnu ljepotu i zdravlje vaše kože. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

 

Uklonite podočnjake na sasvim jednostavan način
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

 

Kako se Riješiti Podočnjaka Tamni Podočnjaci Krema Protiv Podočnjaka Dr GabrielsKako se Riješiti Podočnjaka Tamni Podočnjaci Krema Protiv Podočnjaka Dr GabrielsKako se Riješiti Podočnjaka Tamni Podočnjaci Krema Protiv Podočnjaka Dr Gabriels

 

Da li Vam Vaši podočnjaci čine da se osjećate tužno i ružno? Pitate se kako se riješiti podočnjaka… kako ukloniti podočnjake na prirodan način… muče vas tamni crni podočnjaci, modro plavo i crno ispod očiju.. crvenilo, otok i tamni kolutovi oko očiju… koji je uzrok za kesice ispod očiju… koji je najbolji metod za uklanjanje podočnjaka… kako ukloniti podočnjake, smanjiti podočnjake ili prekriti podočnjake… postoji li neka prirodna maska za podočnjake, prirodni lijek za podočnjake, krema protiv podočnjaka… dosadili su vam podočnjaci i stalno natečeni kapci… želite li jednostavno rješenje??

Dr Gabriels Blistave Oči je najbolja krema za područje oko očiju za svakoga ko se pita kako se riješiti podočnjaka ili kako ukloniti podočnjake na jednostavan način. Prirodna maska protiv bora i krema protiv podočnjaka. Uklonite tamne podočnjake i bore sa svog lica. Uklanjanje podočnjaka prirodnim putem. Ovaj moćni prirodni serum Vam ponovo daje blistave i svježe oči, tako da Vam podočnjaci više nikad neće predstavljati poteškoću.

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovaj proizvod je napravljen za Vas ako:
• Želite izgledati osvježeno nakon noćnog sna
• Vas Vaše oči čine da izgledate umorno
• Se niste dovoljno naspavali noć prije i to se vidi
• Imate izražene podočnjake
• Sebi izgledate kao da idete na audiciju za horor film

Kako djeluje ovaj proizvod?
Ovaj osvježavajući serum za uklanjanje podočnjaka nježno hidratizira osjetljivo područje oko očiju, čineći kožu ponovno zategnutom i tako smanjuje natečenost*. Svojim aktivnim sastojcima normalizuje protok krvi i time pomaže eliminirati podočnjake* za vrlo kratko vrijeme. I sve ovo uz predivan miris lavandinog esencijalnog ulja!

Upotreba: Kako se riješiti podočnjaka? Nanesite malu količinu kreme na područje ispod očiju i nježno umasirajte nekoliko puta u toku dana, po potrebi.
Sastojci: Neven, gavez, kantarion, mentol, propolis, kadulja, divlji kesten, esencijalno ulje lavande.
Upozorenje: Proizvod sadrži propolis. Ako krema protiv podočnjaka dođe u doticaj s okom, isprati sa dosta vode. Ne koristiti serum za uklanjanje podočnjaka ako imate alergiju na sastojke.

*Ljudi sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, za savjet trebaju da se obrate profesionalnom medicinskom radniku, jer je on u mogućnosti da ponudi najbolji savjet za svaki aspekt vezan za zdravlje, kao što su ishrana i vježbanje.
*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete osjetiti olakšanje. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo [telefon] % uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

 

Krema Protiv Podočnjaka

Pakovanje: [telefon] ml
Cijena: [telefon] KM



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (40) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika azapiu

  • * Ocenite korisnika azapiu ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi