×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1039)
×

Kripto valute - BTC zarada + 70 dolara bonusa u BTC- edukacija crypto

Oglas postavio korisnik: samexis
Kategorija: Poslovi i usluge / Kompjuteri i internet
Grad: BIH / Tuzla

Postavljen: 08-04-2021.

Vršim edukaciju i sigurno uvođenje u kripto tržište.

 

Nisam financijski savjetnik, odmah da se ogradim.

 

Samo vam nudim znanje vezana za kripto i blokchain, kako sve funkcioniše, šta je više rizično a šta manje, sigurne wallete-novčanike preporuka, kako se zaštititi od krađe i slično.

 

Nudim sgurnija riješenja za kupovinu i trgovanje kripto valutama na provjerenim web stranicama namjenjenim za to. Kako i gdje otvoriti wallet-novčanik, koje web sajtove koristiti za kupovinu, trgovanje i razmjenu kripto valuta, kako možete kupiti i gdje prodati kripto itd.

 

Aplikacije za dodatnu zaradu na čuvanju - staking kripto valuta, (budite sami svoja banka). Zarada na cuvanje [telefon] - [telefon] % godisnje, isplate nagrada na sedmicnoj bazi.

Prvom registracijom putem mog pozivnog koda dobijate [telefon] dolara u bitcoinu + nagradu [telefon] dolara u BTC unosom promotivnog koda same platforme, sve sto je potrebno registrovati se putem mog pozivnog koda i izvrsiti polog od minimum [telefon] dolara u nekoj kriptovaluti koju podrzava platforma. Javite se na viber za detaljne upute.

 

Uvođenje u kripto svijet i budućnost tehnologije, kripto je inače ulog velikog rizika ali takođe ima i veliku perspektivu u budućnosti. Kripto ulaganja su u jednu ruku ulaganja u budućnost i na duže staze.

 

Nema mjesta strahu i ishitrenim odlukama prilikom pada na tržištu, samo strpljenje i vrijeme vam donose profit. Naravno, kako na klasičnoj berzi tako i u kripto tržištu imamo padove i skokove cijena. Samo treba biti strpljiv, ne prodavati kada pada i ne kupovati kada raste.

 

Još jednom napominjem i ograđujem se da nisam financijski savjetnik, već vas samo uvodim u lakši pristup kripto svijetu sa savjetima koje alate i platforme da koristitie i kako da pratite sva dešavanja vezana uz kripto.

 

Svi divovi koji su bili protiv kripta su sada tu u igri. PayPal koji je bio protiv kripta je uveo isti, wallstreet također kupio najveću kripto web mjenjačnicu, Visa-card sprema uvođenje na kartični sistem, banke se polako priklanjaju kripto svjetu.

"Tako da, ne slušajte velikane šta vam pričaju, nego ih pratite šta rade."

 

Za sve informacije i upute na raspolaganju sam ovdje vibera ili Gmail-a. Javite se u putem vibera na br: [telefon]




Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika samexis

  • * Ocenite korisnika samexis ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi