×
Na akciji (413)Hitno prodajem - kupujem (1039)
×

Puracic Kuca 9x9m i zemljiste 1600m2 pored magistralni put M-4 blizu Lukavac

110.000 BAM
hitno
Oglas postavio korisnik: prodajatrading
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: BIH / Lukavac

Postavljen: 18-03-2018.
Cena:
110.000 BAM

Prodaje se kuca [telefon] x [telefon] m starogradjna Broj [telefon] , u naselju Puracic, blizu grada Lukavac opstine, zajedno sa zemljistem velicine sve zajedno je [telefon] m [telefon] . Veliko zemljiste - njiva iza kuce odmah pored Magistralnog puta M [telefon] Tuzla - Doboj. Iza kuce ima velika zidana kvalitetna ostava i stala. Ima struja, voda, kanalizacija. Imaju svi papiri uredni i ZK. Prodajna Cijena za sve zajedno je =  [telefon] KM BIH.  Ova Cijena *Nije fiksna, moze se jos pregovarati dodatno sa Vlasnikom - familijom. Sve je po dogovoru samo privatno. 

Za sve informacije i dogovore zvati Vlasnika direktno samo na Telefon Mobitel BIH =  [telefon] = Z.B. vlasnik.  Mozete slati SMS Poruke na Mobiltel. Za dogovor za Termin - dan/vrijeme za gledanja kuce i zemljista morate dogovoriti ranije sa Vlasnikom.

Kuca je starogradnja kvalitetna i bila je ranije vlasnistvo roditelja oceva kuca od vlasnika i familije. NAPOMENA: Ova kuca je slobodna jer nema stanara - domacina, niko ne zivi tu. Nalazi se na adresi: Ulica Matinovac i Tisine Broj [telefon] . blizu "hrastika" u MZ naselje Puracic na Opstini Lukavac, Tuzlanski Kanton.  Kuca se prodaje u sadasnjem stanju nije renovirana. Ima put asfalt i ulicna rasvjeta u cijelom naselju Puracic.  Na lokaciji ove kuce Broj [telefon] . nema klizista jer je ravano svo stabilno zemljiste, i nikad dosada nije bilo poplave jer ova kuca udaljena od rijeke Sprece. Nema stetnog zagadjenja zraka od fabrika i industrije koja je kod grada Lukavca. Blizu su nekoliko kilometra fabrike: Koksara, fabrika Sode "Sisecam", fabrika Cementa Lukavac.

U Puracicu ima Osnovna Skola od [telefon] do [telefon] razreda, ima mali Mini Market BINGO "Kralj dobih cijena u BIH" u centru. Svake sedmice ima/dolazi zelena pijaca i mjesovita roba u Puracic, ima Apoteka, mala Ambulanta Porodicna, ima mala Posta BIH, privatne trgovine za prehranu. Ima Veterinarska sluzba u naselju, Dom Kulture Puracic i Kulturno Umjetnicko Drustvo KUD "Puracic" sa aktivnim desavanjima, sa folklorom i priredbama. U Puracicu ima aktivan Sportski Nogometni Klub NK "Mladost" sa velikim nogometnim igralistem. Imaju iz centra Puracic redovno svaki i cijeli dan Autobusi od GIPS i ROAD za prevoz do Lukavca, Tuzle i drugih mjesta i za radnike do svih fabrika.

Svake godine u Puracicu u mjesecu Oktobru se ogranizuje poznati Tradicionalni Vaser/Vasar koji traje [telefon] tri dana, [telefon] Oktobar. Veliki Vaser/Vasar prodaje, trgovine mjesovite razne vrste robe, odjece, hrane, svjezeg razne vrste pecenja. Ima muzika uzivo, druzenja pod satorima i na otvorenom, razna ponuda pica. Dolazi svake godine na Vaser veliki poznati Luna Park sa raznim velikim vrteskama i zabavnim igrama za djecu, mlade za svakoga.

NAPOMENA: Za sve Informacije vezano za kucu sa zemljistem, molimo vas da samo zovete direktno Vlsnika na Telefon Mobitel BIH =  [telefon]  i mozete slati SMS Poruke na Mobitel samo. Tako cete svi dobiti odmah brzo odgovore za sva pitanja i za pregovaranja jos vezano za Prodajnu Cijenu i drugo. 

Oglas isti ovaj za prodaju kuce i zemljista ima na Internetu na Stranici Portal za Kupoprodaju najvecu u BIH naziv = OLX.ba  Isti Oglasi za prodaju su Vlasnik i Familija objavili napisali na FACEBOOK-u na svojoj privatnoj Stranici (Administrator/Autor za sve oglase = Ela B.) pod nazivom =>>  Nekretnine Online Prodaja  ++ Oglasi imaju u Novinama Oglasniku za Kupoprodaju, Nekretnine, usluge i drugo u BIH =>> "Super Oglasi". 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (2):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika prodajatrading

  • * Ocenite korisnika prodajatrading ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi