×
Na akciji (738)Hitno prodajem - kupujem (1660)
×

Euroglobus Residence stanovi apartmani garsonjere

175.000 €
hitno
Svi oglasi korisnika: euroglobus (oglasa: 2)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Apartmani prodaja
Grad: Crna Gora / Podgorica
Kontakt telefoni:
067500375
Kontakt email:
euroglobus@t-com.me
Postavljen: 16-02-2023.
Cena:
175.000 €
Površina 71m2

PRODAJEM GARSONJERE JEDNOSOBNE I DVOIPOSOBNE STANOVE 

OPIS: Dvoiposoban stan sa dnevnom sobom, dve spavaće sobe i radnom sobom, twc, hol , degažman, sa 2 terase i kvalitetno izolovanim i osvetljenim prostorijama pružiće Vam nesvakidašnji komfor  i odmor u urbanom dijelu Podgorice.

Stan je na I spratu. Orjfntisan Sjever -istok- jug

Sa obezbeđenim parking mjestom na platou zgrade uračunatim u cijeni.

EUROGLOBUS RESIDENCE je projekat porodicne kompanije Euroglobus osnovane 2003 godine. 
Euroglobus Residence promoviše moderan inspirativni arhitektonski dizajn. Ekscentricno polivalentno resenje prirodnih materijala i novih tehnologija izgrađen  na 4 sprata i 2 podzemne etaze sa SPA centrom teretanom i solarnom elektranom kao nezaobilaznim faktorima ugodnog stanovanja. Ovaj projekat pruza najvisi komfor, 3m visok plafon, u pogledu prirodne osvijetljenosti prostora, toplotne zastite, extra visoke energetske efikasnosti, zvucne izolovanosti te prirodne ventilacije podstaknute i kontrolisane modernim sistemom grijanja hladjenja... Euroglobus Residence otvara vrata najvisih vrijednosti ugodnog zivota i evropskih standarda objekata kolektivnog stanovanja na luksuznom rezidencijalnom nivou. 
Kako bi stvorili svijet u skladu sa potrebama današnjeg načina zivljenja, aktivnosti , odmora cuvanja starih porodicnih vrijednosti karakteristicnih za nase podrucje projektovali smo objekat na velikoj parceli sa parkom , dvoristem , regulisanim saobracajem na sopstvenoj parceli i ogromnim brojem parking mjesta. Objekat izlazi na tri dvosmjerne ulice a sa cetvrte strane je park. Objekat je zatvorenog tipa sa strogo kontrolisanim pristupom. Pod fizickom je i elektronskom zastitom 24 casa 365 dana u godini. Solarna fotonaponska elektrana jednistvenog tipa u Evropi obezbijedice posebne benefite, buducim vlasnicima i korisnicima stanbenih kutaka u ovom objektu, koji su u rangu najzahtjevnijih hotelskih brendova u pogledu konformnosti opremljenosti , kvalitativnih karakterustika materijala i ekonomicnosti stanovanja. 
Objekat ima podzemne garaze 25 parking mjesta, SPA centar 650m2  teretanu 240m2, saune . Stanari ce koristiti tokom 2 casa tri puta nedeljno svi stanari zgrade.
Svako parking mjesto snabdjeveno je besplatnom energijom za punjenje baterija elektricnih vozila, praonicom za auta, lift komunikaciojom sa spratovima, dok su parkinzi na platou zgrade pokriveni solarnim panelima i obezbijedjeni parking-sensor rolo vratima .
Prilaz objektu je moderan arhitektonski rezidencijalni kontakt korisnika i objekta. Projektovan kao ostakljeni panel sa lovorikom, video interfonom ,smart tehnologijom upravljanja od prvog momenta kontakta sa ovim objektom . Postansko senzorsko sanduce je na ulazu u objekat za sve korisnike u objektu. Kontrolu pristupa evidentirace savremeni IT sistem nadozra te osoblje za odrzavanje objekta.
U objektu je predvidjeno 29 razlicitih jedinica za stanovanje, od garsonjera do petosobnih stanova.
Objekat nema prozora, projektovani su izuzetno kvalitetni veliki fasadni otvori od poda do plafona sa kvalitetnijim staklompaketom , sistemski visokih energetskih performansi. Termička sendvič SHTO170 fasada karakteristicna za najmodernije objekte je termicki omotac ovog objekta. 
Grijanje hladjenje i ventilacija su potpuno prirodni , nesvakidasnji... 
Predstavljamo vam katalog stanova. Informacije mozete dobiti na telephone u 067500375 ili  u ofisu firme u Kralja Nikole 122 u Podgorici i na objektu na raskrsnici ulica Jovana Popovica Lipovca i Milutina Vucinica u Bloku 9 u Podgorici.
Ovaj urbani moderni kvart ima dvije osnovne skole, dva vrtica, tehnicki faklutet, sportske terene , poštu, pet velikih megamarketa, zelenu pijacu, ogromne zelene povrsine, te siroke ulice i bulevare. 

Dobrodošli u EUROGLOBUS RESIDENCE i Život sa stilom!



youtu.be/JVk4M5NBgyw
Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (2):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (2) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika euroglobus

  • * Ocenite korisnika euroglobus ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi