×
Na akciji (739)Hitno prodajem - kupujem (1658)
×

Garosnjera 29m2, Sutomore

64.790 €
Oglas postavio korisnik: koscelo
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Garsonjere
Grad: Crna Gora / Sutomore
Kontakt telefoni:
+38269123237
Kontakt email:
ivscekic@gmail.com
Postavljen: 12-04-2024.
Cena:
64.790 €
Površina 29m2

Prodaje se više stanova u Sutomoru, u luksuznom objektu koji je u izgradnji. “Torre a cona “ je moderna zgrada koja se nalazi u naselju Sutomore, Opština Bar. Objekat “Torre a cona“ je smješten na placu od 1.170 m2. Čine ga garaža u podrumu, prizemlje i tri sprata.

Broj stambenih jedinica 12, a od toga 8 jednosobnih apartmana i 4 garsonjere.

Izgled odiše mediteranskim arhitektonskim stilom. Fasada se povlači na poslednjoj etaži, što vizuelno utiče na gabarit objekta čineći ga prijatnijim za prostor. Akcentovan je luk sa oblogom od kamena. Kosi jednovodni krovovi pokriveni su tradicionalnim materijalom -kanalicom, dok pergole na terasama daju sjenu terasama. Cijeli sklop čini objekat jedinstvenim i posebnim za prostor i okolinu. Na ulazu u objekat je zajednička recepcija modernog dizajna sa prijemnim lobijem i održavanjem 24h.

Pažljivo pratimo trendove, želje klijenata i ovim projektom predstavili smo stanove u modernom ruhu. Dominiraju jednostavne linije. Elegantni elementi ostvareni su kroz fine materijale, zidne obloge i tople boje parketa.

Stanovi će vas svojim enterijerima  oboriti  prefinjenošću i šarmom. Svi stanovi sadrže „smart home“ sistem. Posebno su dizajnirani  za klijente koji od enterijera traže nešto više.

U prizemlju objekta nalazi se SPA&Wellness centar gdje korisnici mogu uživati u bogatom sadržaju saune i turskog kupatila osmišljenom za relaksaciju i oporavak. Uživajte u bazenu koji će vam u vrelim ljetnjim danima obezbijediti dodir svježine. Bazen je sjajna prilika za opuštanje i odmor od svakodnevice. 

Objekat “Torre a cona“  ima 8 jednosobnih stanova. Od toga se po dva stana nalaze na svakom spratu. Sličnog su rasporeda, dnevna soba, hodnik, kuhinja, zasebna spavaća soba i kupatilo.

Na prvom i drugom spratu se nalaze po dvije garsonjere. Sadržaja dnevna zona, kuhinja, kupatilo i hodnik. 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika koscelo

  • * Ocenite korisnika koscelo ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi