oglasi Crne Gore
Na akciji (453)Hitno prodajem - kupujem (1158)

Izaberite grad / mestoKategorije Oglasa

HITNO prodaja, manjam za auto!Plac, pogled na more

3.798 €
Svi oglasi korisnika: snezaoglasi (oglasa: 330)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Placevi i zemljište
Grad: Crna Gora / Kotor
Kontakt telefoni:
+381612052363
Postavljen: 13-03-2018.
Cena:
3.798 €

HITNO prodaja, MENJAM ZA AUTO ! ! !  PLAC, pogled na MORE, ( Boku Kotorsku ), KOD KOTORA,  ZA SAMO 3798 EVRA,   ! ! !  Mesto Pobrđe, na sredini poluostrva ( rta ) Grbalj,  5km od aerodroma Tivat,  5km od Kotora,  10km od Tivta i Porto Monte negra, 15km od Plavih horizonata, 6km od Jaza i Trstena, 14km od Sv. Stefana i Miločera, 11km od Budve, 12km od Bečića,  6km od Bigova. Na pola puta između Budve do Tivta, ( čija je razdaljina oko 20 km ), u mestu Radanovići, je skretanje levo prema moru i rtu GRBALJ ( vidite na mapi ucrtan put ). Vozi se asfaltnim putem 2km, a otprilike na sredini rta Grbalj, do Mesta Pobrđe.  U KEŠU JE MOGUĆ DOGOVOR OKO CENE.  Moguća zamena za noviji auto ili slično. Plac je kao što vidite veoma povoljan, a u središtu je svih značajnijih mesta na crnogorskom primorju.  Malo dalje su samo Herceg Novi i recimo Petrovac.  Imam snimak na VHS-u placa, pogleda sa placa na more i mesto Pobrđe.   PREDNOST RENO MEGAN DIZEL KARAVAN I SLIČNO. Na 10-ak kilometara od placa je luksuzni kompleks Porto Monte Negro,  
a na 20-ak kilometara od placa je najluksuzniji turistički kompleks u Evropi i na Mediteranu, sa najboljim hotelom na svetu od 7 zvezdica, Porto Novi. Zovu ga još i balkanski Monte Karlo.  
Velika povljnost ove lokacije placa je da je između gradova i mesta na otvorenom moru i onih u Boki Kotorskoj, a na samo nekoliko kilometara od istih tih gradova. ISKORISTITE RETKU PRILIKU DA KUPITE ILI ZAMENOM DOĐETE DO SMEŠNO JEFTINOG PLACA. DOLE SU VEĆ ASTRONOMSKE CIFRE PO ARU I VELIKE PARCELE. NEMOGUĆE JE NAĆI BILO KAKAV PLAC ISPOD 15000- 20000 EVRA.   +38161/205-2363Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (330) »Kontaktirajte vlasnika oglasa

 • * Naslov poruke:
 • * Vaš email:
 • Kontakt telefon:
 • * Poruka:
 • * Čekirajte da niste robot:Ocenite korisnika snezaoglasi

 • * Ocenite korisnika snezaoglasi ukoliko ste saradjivali s njim

   
 • * Vaše ime:
 • * Vaš email:
 • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
 • captcha codePogledajte još oglase
apartmani crna gora smestaj
apartmani crna gora
spytech spijunska oprema

Slučajan odabir oglasa