×
Na akciji (739)Hitno prodajem - kupujem (1659)
×

HITNO!Plac 100m2 sa ogledom na more

2.999 €
Oglas postavio korisnik: snezaoglasi
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Placevi i zemljište
Grad: Crna Gora / Kotor
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
2.999 €

HITNO ! ! ! PLAC [telefon] m [telefon] SA Pogledom na MORE - BOKU KOTORSKU, [telefon] KM od KOTORA, ZA DŽABAKA, SAMO [telefon] EVRA ! ! ! Mesto Pobrđe, na sredini rta Grbalj, [telefon] km od aerodroma Tivat, [telefon] km od Budve, [telefon] km od Plavih horizonata, [telefon] km od Tivta i Porto Monte negra, [telefon] km od Kotora, [telefon] km od Bečića, [telefon] km od Sv. Stefana i Miločera, [telefon] km od prelepih plaža, Jaza i Trstena, [telefon] km od Bigova. Na pola puta od Budve do Tivta, ( čija je udaljenost oko [telefon] km ), u mestu Radanovići, skreće se levo prema moru i rtu GRBALJ ( pogledajte na mapi ucrtan put ). Ide se asfaltnim putem [telefon] km do Mesta Pobrđe, a otprilike na sredini rta grbalj. Cena placa je kao što vidite izuzetno povoljna, a u središtu je svih značajnijih gradova i mesta na crnogorskom primorju. Imam snimak na VHS-u placa i pogleda sa placa na mesto Pobrđe i more. Malo dalje su samo Herceg Novi i recimo Petrovac. Može zamena za noviji auto ili slično. U zameni je cena placa veća ( oko [telefon] evra ). Na [telefon] -ak kilometara od placa je luksuzni kompleks Porto Monte Negro, ( pogledajte:  
http: //balkans. aljazeera. net/video/porto-montenegro-balkanski-monte-carlo ),                      
a na [telefon] -ak kilometara od placa je najluksuzniji turistički kompleks u Evropi i na Mediteranu, sa najboljim hotelom na svetu od [telefon] zvezdica, Porto Novi. Zovu ga još i balkanski Monte Karlo ( pogledajte :  
https: //www. youtube. com/watch? v=uLnndPzqAXc i
http: //www. youtube. com/watch? v= [telefon] ahe [telefon] hHn [telefon] VE& t= [telefon] s ). Velika povljnost ove lokacije placa je da je između gradova i mesta na otvorenom moru i onih u Boki Kotorskoj, a na samo nekoliko kilometara od istih tih gradova. ISKORISTITE RETKU PRILIKU DA KUPITE ILI ZAMENOM DOĐETE DO SMEŠNO JEFTINOG PLACA. DOLE SU VEĆ ASTRONOMSKE CIFRE PO ARU I VELIKE PARCELE. NEMOGUĆE JE NAĆI BILO KAKAV PLAC ISPOD [telefon] - [telefon] EVRA. [telefon] / [telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika snezaoglasi

  • * Ocenite korisnika snezaoglasi ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi