×
Na akciji (739)Hitno prodajem - kupujem (1658)
×

Jednosoban stan Sutomore

49.000 €
Oglas postavio korisnik: snezaoglasi
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Stanovi jednosobni
Grad: Crna Gora / Sutomore
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
49.000 €

Prodajem jednosoban stan u odličnom stanju od [telefon] m [telefon] ,na III sp,moderno namješten u novijoj zgradi kod hotela"Acapulko",ranije "Sveti Nikola",u ulici Cara Lazara [telefon] .Siroka ulica sa trotoarom sa obje strane i sa mogućnošću parkiranja.Stan je uknjižen i [telefon] / [telefon] .

Cijena je [telefon] . [telefon] € sa namještajem,a bez namještaja [telefon] . [telefon] €,a i mogućnost zamjene za vikendicu na Fruškoj gori u Srbiji.

Stan se sastoji iz predsoblja sa velikim plakarom sa kliznim vratima,lijevo je ulaz u spavaću sobu sa ormarom za garderobu, bračnim krevetom i noćnim ormarićem.Pravo iz hodnika se ide u kupatilo sa wc-šoljom,tuš-kabinom,umivaonikom, bojlerom,zidnom el.grijalicom i veš-mašinom.

Desno iz hodnika je  velika prostorija u kojoj je moderna kuhinja sa elementima i el.uređajima,dio kao trpezarija sa stolom na razvlačenjem i [telefon] .stolice,a u uglu je kauč sa mogućnošću razvlačenja za spavanje dvije osobe.Iz ove prostorije se ide na veliki balkon sa klima uređajem i [telefon] m štrika za sušenja veša i sto sa tri balkonske stolice.

Stan ima kvalitetna italijanska protiprovalna vrata,fix.telefon,internet i tv,kao i vodomjer.

Prodavac:Desimir ...mob.tel. [telefon] ;Viber i WhatsApp



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika snezaoglasi

  • * Ocenite korisnika snezaoglasi ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi