×
Na akciji (739)Hitno prodajem - kupujem (1659)
×

Sutomore-prodajem vilu Gajic sa 8 apartmana i studija

290.000 €

U centru Sutomora kod škole "Kekec", na samo [telefon] metara od glavne plaže, [telefon] min. hodom po ravnom (Spičansko polje). Vila Gajić nalazi se  u urbanizovanom delu grada-Mirošica [telefon] . Lokacija Vile ‚ Gajić“ je izuzetno povoljna: [telefon] metara od autobuske stanice, [telefon] metara od Železničke stanice i [telefon] km od Aerodroma Podgorica. Od  Vile "Gajić", [telefon] metara dalje, nalazi se supermarket , a pored njega je i restoran. Preko puta vile je još jedan restoran domaće kuhinje. Na [telefon] m, na magistrali nalazi se megamarket "Voli" sa velikim asortimanom proizvoda, a na [telefon] m od Vile "Gajić" megamarket  "Aroma" i “ zelena” pijaca. Takodje , bitno je i da se na [telefon] m , kad se krene  glavnom ulicom na plažu, nalazi Dom zdravlja I Pošta.

Smeštajne kapacitete Vile "Gajić"(visoki parter+ [telefon] . sprata) čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama i pet trokrevetnih studija sa zajedničkom čajnom kuhinjom. Ukupna uknjižena  korisna površina objekta je [telefon] kvm, a u njemu su rasporedjena  [telefon] ležaja (+ [telefon] pomoćna). Svi  Apartmani i Studiji su sa klima uredjajima i sadrže: odgovarajući nameštaj, televizore, Internet, rashladne uredjaje za hranu i piće,   zasebna kupatila i terase sa baštenskim garniturama I suncobranima. Pored  navedenih Apartmana I Studija nalaze se dodatno i prostorija za pranje veša , kao i ostava-prostorija za ostale potrebe (vešeraj, sredstva za održavanje higijene I sl. ). Osim toga je obezbedjen i parking ispred kuće sa pet parking mesta.

Površina zemljišta ( [telefon] / [telefon] ) iza kuće i ispred kuće je  ukupnoj površini od [telefon] kvm i  sastoji se uredjene bašte sa dve baštenske garniture i suncobranima i pripada dvokrevetnim Apartmanima. Bašta je diskretno osvetljena u večernjem periodu. Takodje, deo bašte je predvidjen za sušenje veša. Značajno je i to da, na navedenoj površini placa od cca [telefon] kvm iza kuće postoji mogućnost izgradnje i proširenja postojećeg objekta.  

Zahvaljujući odličnoj lokaciji , izgledu I opremljenosti  objekta, Vila “ Gajić” već godinama pruža gostima kvalitetne usluge na obostranu korist. Za detaljnije  informacije možete se obratiti direktno vlasniku na telefon: [telefon] / [telefon] (Beograd) / [telefon] (Sutomore-Crna Gora). Cena je po dogovoru.

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa oglasipremium1 (1) »

vesna - 2022-05-25 22:41:40
ne,nisam saradjivala sa gospodinom ali cu ga u svakom slucaju pozvati.kuca je prelepa pa me interesuje koja je cena.sve pohvale za slike i sredjeno dvoriste. vesna vasic

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (44) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika oglasipremium1

  • * Ocenite korisnika oglasipremium1 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi