×
Na akciji (739)Hitno prodajem - kupujem (1659)
×

Thermo Block energetski efikasna gradnja na Balkanu

Oglas postavio korisnik: thermoblcokgradnja
Kategorija: Građevinarstvo, oprema, materijali / Građevinski materijali
Grad: Crna Gora / Podgorica

Kontakt email:
thermoblock.eu@gmail.com
Postavljen: 19-06-2016.

Ovim putem Vam predstavljamo nešto novo na tržištu Crne Gore i Balkana. U pitanju su objekti izgrađeni od Thermo-Blocka. Revolucionarnog sistema koji se već više decenija koristi u Zapadnoj Evropi i Kanadi. Dugi niz godina u Crnoj Gori i Balkanu nimalo pažnje nije poklanjano uštedi energije i energetskih resursa.

Stanovnici Crne Gore i Balkana su se „razbacivali“ neracionalnim trošenjem energije. Ipak, u poslednje vreme se primećuju neki pozitivni pomaci u menjanju svesti ljudi u ovim zemljama. Thermo Block objekti niskoenergetske potrošnje predstavljaju u zemljama zapadne hemisfere koncept na kojem je uveliko već bazirana sadašnjost u građevinarstvu. Sve veće cene energenata na svetskom tržištu, uslovljene pre svega konstantnim porastom cena nafte, doprinele su tome da su se građevinska branša i srodni sektori društva užurbano pokrenuli u smeru traženja koncepta građenja onih objekata koji štede energiju.

Ova problematika i koncept njenog rešavanja su poslednjih godina dotakli i balkanske (pa i konkretno naše, crnogorske) prostore. Svedoci smo konstantnih, ekstremnih i višestrukih povećanja cena energenata u sredini u kojoj živimo i radimo, u poređenju sa situacijom od pre [telefon] , [telefon] ili [telefon] godina. Thermo Block niskoenergetski objekat ima izuzetno nisku energetsku potrošnju od U= [telefon] , [telefon] W/m [telefon] K , U= [telefon] , [telefon] W/m [telefon] K, i U= [telefon] , [telefon] W/m [telefon] K koji ujedno sluzi i za gradnju Pasivnih objekata.

Gradnjom Thermo Block niskoenergetskih objekata se, uz zanemariva dodatna ulaganja a zbog kratkog roka isplativosti, postižu velike uštede energije. Treba napomenuti da [telefon] % od ukupne potrošnje energije „odlazi“ na zagrevanje prostora. Istovremeno, gradnjom ovakvih objekata postižu se i izuzetno značajne redukcije emisija štetnih gasova (CO [telefon] ). Tako naprimer jedan niskoenergetski objekat emituje godišnje skoro duplo manje štetnih gasova nego objekat izgrađen na bazi osnovnih građevinskih propisa.

Da gradnja kuće ne postane noćna mora obratite se nama : www.thermoblock.net 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (5):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika thermoblcokgradnja

  • * Ocenite korisnika thermoblcokgradnja ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi