×
Na akciji (115)Hitno prodajem - kupujem (224)
×

Građevinsko - 1570 m2 sa temeljima - 32 km od Zagreba !

28.000 €
Oglas postavio korisnik: nikola7411
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Placevi i zemljište
Grad: Hrvatska / Zagreb

Kontakt email:
nikola74@net.hr
Postavljen: 29-10-2016.
Cena:
28.000 €

Započeta legalna gradnja, postoji pravomoćna građ. dozvola sa plaćenim svim komunalnim doprinosima.
Vlasništvo [telefon] / [telefon] . 
Pravno i stvarno [telefon] % sve u redu ( nakon započete gradnje građevinska dozvola je trajna - bez roka trajanja , projekt za obiteljsku kuću - uredni papiri u gruntovnici, katastru i vlasnički list bez tereta ! ). 
Temelji su izrađeni isključivo prema važećim zakonskim i tehničkim propisima od strane ovlaštenih izvođača građevinskih radova i pod nadzorom struke. Nadtemelji, tzv. "mrtva ploča" je armirana ! 
Prilikom izgradnje temelja i nadtemelja ostavljene i postavljenje su pripreme za WC ( stražnji dio ploče nadtemelja ) i za kuhinju ( prednji dio ploče temelja ), tj. pripreme za odvod otpadnih voda i dovod vode za piće.

Pogledajte sam tijek gradnje - sve je temeljito fotografirano s moje strane ! Nisam želio ništa prepustiti slučaju i mogučnosti fušanju majstorima !!! Bio sam tamo i nadzirao, te sve sa jedno cca [telefon] . [telefon] fotografija i fotografirao iste građevinske radove ( od iskopa bagerom do lijevanja betona za ploču ).

Kuću sam planirao raditi za sebe i svoju obitelj i nije smjelo biti mjesta fušu. U međuvremenu je došlo do promjene životnog plana i programa i zato se ista nekretnina i prodaje.

Sama izgradnja iskopa temelja, te izgradnja nadtemelja sa tzv. " mrtvom pločom " i stepenicama, trajala je cca tjedan dana i to [telefon] godine.
I dan danas, ista izgrađena ploha je kao i prvog dana a što samo po sebi dokazuje da su isti temelji i nadtemelji izgrađeni kvalitetno.
*****************************************************************************************************************************************
-Zemljište je potpuno ograđeno sa svih strana žičanom ogradom cca dimenzija [telefon] x [telefon] m.
-Svi papiri uredni ! 
-Sve legalno [telefon] % !
-Bez tereta !
-Vlasništvo [telefon] / [telefon] !
[telefon] minuta pješke od centra Vrbovca , [telefon] minute autom !
[telefon] km udaljeno od Zagreba !
-Plin, struja, voda, telefon u ulici uz parcelu !
-Mirna, slijepa ulica.
-Uz fotografije pogledajte i video zapis.
[telefon] . [telefon] fotografija samog tijeka izgradnje istih temelja ( od samog početka - iskopa do tzv. mrtve ploče ) 

__________LOKACIJA :__________

[telefon] km od Vrbovca kojim putem postoji nogustup za pješake u cijeloj dužini puta , naselje " Vrbovečki Pavlovec" zemljište se nalazi pokraj kbr. [telefon] i preko puta ulice kbr. [telefon] , grad Vrbovec " - udaljeno [telefon] km istočno od Zagreba, Zagrebačka županija. 

__________________* CIJENA *____________________

Nije [telefon] % fiksna ALI otprilike bi to bila neka okvirna cijena.

Pristao bi na minimalnu zadnju cijenu a to je [telefon] . [telefon] , [telefon] kn ili otprilike oko [telefon] . [telefon] €. Ispod te cijene ne bi isao.

S moje strane i više nego realno i pošteno JER ;

Zadnje prodano građevinsko zemljište u susjedstvu ovoga zemljišta prodano za [telefon] € / m [telefon] . Znači, to je bilo čisto ( golo ) zemljište bez plaćenih komunalnih doprinosa za građevinsku dozvolu, bez pravomoćne građevinske dozvole i bez temelja i nadtemelja sa stepeništem i mrtvom pločom a što sve ovo zemljište ima. 

U široj okolici ovog zemljišta, a koja su zemljišta otprilike podjednako udaljena od centra Vrbovca , cijene po oglasniku ne kreću se ispod -minimalnih [telefon] - [telefon] , pa čak i preko [telefon] €/m [telefon] i to samo " golo " zemljište bez građevinske dozvole, bez započete gradnje, itd...

S obzirom na sve to i na to da je cijela dokumetacija ovog zemljišta i započete gradnje čista i uredna [telefon] %-legalna po svim važećim zakonima RH, cijena od [telefon] , [telefon] € / m [telefon] je i više nego realna cijena jer je samo, sama izgradnja temelja i nadtemelja sa stepeništem iznosila nešto malo manje od [telefon] . [telefon] , [telefon] €, u koju cijenu nisu uračunati i svi plaćeni komunalni doprinosi za dobivanje građevinske dozvole , kao niti ostala plaćena dokumentacija ( arhitekta i geodeta ) a ni cijena plačenog zemljišta ! 
Znači, samo sama izgradnja ove viđene započete gradnje ( radovi plus materijal ) iznosila je nešto manje od [telefon] . [telefon] , [telefon] € ( postoji ugovor o izgradnji ). Na tu cijenu treba dodati još i cijenu plaćenih svih komunalnih doprinosa za izdavanje građevinske dozvole, cijenu geodeta i arhitekte i cijenu samog zemljišta. 

O izgradnji istih temelja posjedujem komplet foto dokumentaciju, VHS video - od samog iskopa do kraja !

Hvala na razumijevanju. 

**********************************************************************************************************************************************************
________OPIS NEKRETNINE KOJA SE PRODAJE________

Prodaje se :
- građevinsko zemljište od [telefon] . [telefon] , [telefon] m kvadratnih ograđeno žičanom ogradom sa svih strana ( pravokutnog oblika ). 
Nalazi se kao zadnje građevinsko zemljište, na kraju slijepe , mirne asfaltirane ulice sa javnom rasvjetom, gradskim plinom, vodovodom i telefonom u ulici. 
Urbano ali i mirno naselje okruženo čistom prirodom i friškim zrakom, jako blizu Zagreba i Velike Gorice ali i još nekih manjih gradova kao Bjelovar, Križevci, Koprivnica, Dugo selo...
******************************************************************************************************************************************************
Od Vrbovca udaljeno [telefon] km - kojim, cijelom dužinom puta postoji novi nogostup za pješake - [telefon] minuta pješke do centra Vrbovca !. 
- Udaljeno [telefon] km od Zagreba istok - odlična povezivost brzom cestom i zaobilaznicom - autoputem koji se ne plaća ( istočna zaobilaznica ).
**********************************************************************************************************************************************************
- na zemljištu se nalaze temelji i nad temelji sa stepeništem, dimenzija [telefon] x [telefon] m ( bez izbočina za stepenište i dnevni boravak ) za obiteljsku kuću sa pripremama za vodovod i kanalizaciju ( septičku jamu ) - visoku prizemnicu od [telefon] soba, [telefon] kuhinjom, dnevnim boravkom i [telefon] wc-a. ---Pogledajte fotografije pod " TLOCRTI ".
- Zemljište i ukupna dokumentacija su čisti , po zakonu i bez tereta , vlasništvo [telefon] / [telefon] . 

Također na zemljištu se nalazi i kamp kućica za odmor.

- Izgrađenost ove parcele, predviđenom započetom gradnjom te po završetku izgradnje iste kuće iznosit će samo [telefon] , [telefon] % od maximalnih [telefon] % dozvoljene gradnje na toj parceli ( zemljištu ), što bi značilo da je preostala izgradnja ove parcele još uvijek jako velika, odnosno da se na istoj parceli mogu izgraditi još [telefon] takve obiteljske kuće.
**********************************************************************************************************************************************************

Kupoprodaja moguća odmah !
***********************************************************************************************************************************************************
***********************************************************************************************************************************************************
______OSTALE INFORMACIJE O GRADNJI_______

Izvođač radova bila je ovlaštena građevinska tvrtka a sam tijek izgradnje je nadziran od ovlaštene osobe (nadzornog inžinjera ) i osobno mene i to svakodnevno jer sam iste temelje financirao za svoju obiteljsku kuću i nisam želio dopustiti majstorima da "fušare".
U međuvremenu došlo je do neplanirane promjene životnih planova zbog čega se ista nekretnina i prodaje.
**********************************************************************************************************************************************************
Sve je urađeno legalno i profesionalno te pokriveno cjelokupnom potrebitom dokumentacijom !
**********************************************************************************************************************************************************
***************************************************************************************************************************************************
Za sve ostale informacije i dogovore oko kupoprodaje ;
kontakt 
mobitel : [telefon]

ili mail  : nikola [telefon] [email] /> Nikola

Komunalije:
  • Gradski plin
  • Gradski vodovod
  • Telefon
  • Asfaltni put
Dozvole:
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list


Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika nikola7411

  • * Ocenite korisnika nikola7411 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi