×
Na akciji (115)Hitno prodajem - kupujem (224)
×

Kuća na moru

Oglas postavio korisnik: natallija
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Hrvatska / Medulin
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO

U centru Medulina, južnoj Istri, na nekoliko kilometara od  od istorijskog grada Pule, prodaje se kuća od [telefon] m&sup [telefon] ;. Luksuzno renovirana &# [telefon] ;kamena&# [telefon] ; kuća je na tri nivoa sa tri apartmana, dva ulaza, dve terase i dva parking mesta, smeštena da se blago spušta prema moru. Klimatizovana i uredejena za turizam, sa pogledom na more i na pet minuta od plaže. Cena [telefon] . [telefon] eura.  

 

Istra se smestila na istoimenom srcolikom plavozelenom poluostrvu. Njena privlačnost leži u spoju atraktivne obale i zelene unutrašnjosti. Uz samu obalu Istre nalaze se mala mesta i gradovi: Umag, Poreč, Rovinj, Medulin i mnoga druga primorska manja mesta. Taj se pojas popularno naziva &# [telefon] ;Plava Istra&# [telefon] ;. [telefon] -e godina staru Pulu obeležavaju njene kulturno-istorijske vriednosti medju kojima treba istaći pulsku arenu, amfiteatar koji je izgradjen za održavanje gladijatorskih igara, te brojne ostatke i spomenike iz rimskog doba.

Opština Medulin, okružena bujnom vegetacijom, zahvata površinu od [telefon] km&sup [telefon] ;. Nekada selo poljoprivrednika i ribara, danas spada medju najbolje predstavnike istarskog turizma i jedno je od najlepših mesta. Predivne peščano – šljunkovite plaže za igru, kupanje i odmor samo su jedan deo fantastičnog Medulina, jer tu su i luksuzni hoteli brojni restorani, barovi, poslastičarnice, diskoteke i letnje terase na otvorenom koji nude raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Svakako, nezaobilazna je &# [telefon] ;šarena&# [telefon] ; luka u kojoj uvek ima vezanih brodića, jahti i razvijorenih zastava i jedara, a upravo tu se nalaze i najizvrsnije konobe. Duga ribarska tradicija daje vam priliku da sami otkrivate posebnosti tradicionalne kuhinje.

Medulin, oaza mira i tišine iako naglašeno porodično mesto privlači i omladinu, a predivna prirodna okolina i duga šetališta čine ga izuzetno romantičnim mestom.

Ovaj grad nije &# [telefon] ;interesantan&# [telefon] ; samo tokom leta, zbog svoje izuzetno povoljne istarske klime i zimi na &# [telefon] ;travnjake&# [telefon] ;, trim staze i šetališta dolaze profesionalni sportisti, repreznetacije, atletičari, amateri i rekreativci,

Kako je Medulin duge istorije, kulturnu baštinu predstavlja jedno od najvažnijih arheoloških nalazišta – Vižula. Pored ostataka ovog kompleksa, na Vižuli se može šetati fantastičnom prirodom, a pored lepih šetališta postavljene su mnogobrojne informativne table o &# [telefon] ;svakodnevnom&# [telefon] ; životu Rimljana na ovim prostorima.

Predivna klima tokom čitave godine, fantastične plaže i jedinstvena priroda, uz brižljivu pažnju posvećenu razvoju svih aspekata turizma – rekreativnog, sportskog, kulturnog ili avanturističkog, čine Medulin jednim od najboljih mesta, a vama pruža priliku da započenete svoju Istarsku &# [telefon] ;avanturu&# [telefon] ;.

&# [telefon] ;More je sve. Ono odiše čistoćom i zdravljem. Ono je beskrajna pustinja, gde čovek nije nikada usamljen. Ono ima neverovatnu moć da nas navede da mislimo na stvari na koje volimo da mislimo.&# [telefon] ;

 

 



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (16) »





Ocenite korisnika natallija

  • * Ocenite korisnika natallija ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi