×
Na akciji (115)Hitno prodajem - kupujem (224)
×

MAKARSKA-KRVAVICA, Stan u novogradnji 125 m2

2.000 €
hitno
Svi oglasi korisnika: bandur (oglasa: 2)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Stanovi jednosobni
Grad: Hrvatska / Makarska

Kontakt email:
info@bandur.hr
Postavljen: 28-10-2018.
Cena:
2.000 €

U ponudi je novi stan površine od [telefon] m [telefon] u stambenom objektu sa ukupno [telefon] stambenih jedinica. Stano su smješten na prvom katu ( [telefon] m [telefon] ) dok se u prizemnoj etaži nalazi [telefon] zasebnih garaža i  [telefon] ostava.  Stanu pripada i cca [telefon] m [telefon] uredjenog dvorišta sa vlastitim mramornim kaminom i nadstrešnicom. U okviru dvorišta se nalaze i [telefon] parkirna mjesta kao i jedan vrt cca [telefon] m [telefon] koji pripada stanu. Stanu pripada i velika ostava (sprema) u prizemlju zgrade. U zgradu se ulazi sa sjeverne strane objekta te se zbog konfiguracije terena. Prekrasan pogled na more i otoke. Objekt ima Uporabnu dozvolu, a svaki stan Vlasnički list. Mogućnost kupnje samostalne zasebne garaže.
LOKACIJA:
Stambeni objekt je smješten na ulazu u mjesto Krvavica, Općina Baška Voda, na lokaciji koja je udaljena od glavne plaže cca. [telefon] metara. Mjesto Krvavica je udaljeno od Makarske [telefon] km, a od Baške Vode [telefon] km, te od Brela [telefon] km. U Krvavici se nalazi poznata Marina "Ramova" za smještaj kako velikih tako i manjih brodova. Veoma je poznata velika šljunčana plaža uz borovu šumu do koje se može direktno doći automobilom. Šetnjom je moguće malim puteljkom doći u grad Makarsku ( [telefon] minuta hodom), te šetnicom preko Bratuša i Promajne sve do Baške Vode i Brela. Osim centralne plaže postoji i bezbroj pješčanih uvala koje se prostiru u dužini od  [telefon] km, sve do grada Makarske, što zaljubljenicima prirode pruža dovoljno izazova, te mogućnost da budete sami na "svojoj plaži".

STANDARD:
Svaka stambena jedinica je samostalna sa svim potrebnim instalacijama te zasebnim vodomjerilom kao i brojilom za struju. Velika staklena stjenka sa pogledom iz dnevnog boravka na more. Priključak za fiksne telefone, satelitsku TV i Internet. Video interfonski sistem (Urmet) se nalazi na ulazu u zgradu. Obrada unutrašnjeg stubišta je izvedena od granita koji je postavljen u cementnom malteru. Stubišna ograda je izrađena od inox profila luksuznije izvedbe. U prizemnom dijelu objekta nalaze se garaže sa automatskim garažnim vratima na daljinsko upravljanje te ostave za svaku stambenu jedinicu kao i protupožarna vrata na ulazu u stubišni prostor objekta. Ulazna vrata u stambene jedinice su sigurnosna protuprovalna blindo vrata, a kompletna bravarija je od eloksiranog aluminija. Na vratima je mat srebrena kvaka. U svim stambenim jedinicama unutrašnja (sobna) vrata su jednokrilna sa okvirom koji je ukrašen lajsnama sa obostrano zaobljenim rubovima. Na sobnim vratima su mat srebrene kvake luksuznije izvedbe. U dnevnim i spavaćim sobama te u blagavaonicama je postavljen lakirani hrastov parket prve klase sa odgovarajućim ugaonim lajsnama. U kupatilima, WC – ima i kuhinjama postavljene su podne i zidne keramičke pločice I klase (zemlja podrijetla Italija). Sanitarna oprema (KOLPA-SAN) kupatila i WC-a je emajlirana, bijele boje sa jednoručnim baterijama (miješalicama Paffoni) za toplu i hladnu vodu te je ugrađen bojler (Gorenje) zapremnine [telefon] litara. U svakoj stambenoj jedinici nalazi se priključak za perilicu rublja i perilicu posuđa. Unutarnji zidovi stambenih jedinica su gletani ili fino ožbukani ovisno o podlozi te obojeni bijelom bojom. U svakom stanu je jedan zid u dnevnom boravku obložen ukrasnim prirodnim kamenom. Svaka jedinica ima instaliranu klimatizaciju grijanje - hlađenje SPLIT-sistem. Parter oko objekta je uređen, popločan štokovanim kamenom te zasađen mediteranskim raslinjem i cvijećem. Na svim lođama stambenih jedinica postavljene su ograde od kovanog željeza luksuznije izrade.

VANJSKA FASADA:
Vanjska fasada je izrade DEMIT (stiropor) sa završnim silikatnim premazom (vrhunska toplotna i zvučna izolacija). Dokaz kvalitete je i energetski certifikat „A“ energetskog razreda. Vanjski otvori objekta izrađeni su od PVC-a koji su okovani uvoznim GU okovima (SALAMANDER - zemlja porijekla Njemačka) te ostakljeni termo-izolacijskim staklom [telefon] + [telefon] + [telefon] mm te zaštićeni aluminijskim roletama. Ulazna vrata u objekat su od aluminija luksuznije izvedbe. 

STANOVI:
U ponudi imamo:

Trosoban stan sa dvorištem površine [telefon] m [telefon] na prvom katu.

Dvije zasebne garaže u prizemlju.



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (3):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (2) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika bandur

  • * Ocenite korisnika bandur ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi