×
Na akciji (115)Hitno prodajem - kupujem (224)
×

Porodicna kuca

23.000 €
hitno
Oglas postavio korisnik: snezaoglasi
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Hrvatska / Župa Dubrovačka
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
23.000 €

Lijepa mala porodična kuća. Kuća ima trpezariju, spavaću sobu, prostran hodnik, kupatilo sa velikom kadom (gradska kanalizacija, gradska voda) i malu prostoriju za ostavu. 

Kuća je građena [telefon] . godine, urednog je vlasništva i ucrtana je u Katastarski operat. Napravljena u suradnji s UNHCR po svim standardima. 

Ono što je prednost jeste jako lijepa lokacija sa nezaklonjenim pogledom na Prekopakru i okolna brda. Sama kuća je malo izdignuta na brdašcu, nedaleko od KTC megamarketa. Takođe iza kuće u blizini je šuma do koje se može doći putem koji je pored kuće (vidi se na slici). Zrak je na ovoj lokaciji predivan.

Kuća ima i plac od [telefon] ari sa baštom i voćkama posađenim oko placa. Pored kuće je zidana šupa koja se može koristiti za skladištenje drva za grejanje ili druge potrebe, ona ima dve manje prostorije odvojene. Kuća je priključena na gradsku struju, kanalizaciju, ima gradsku vodu i postoji priključak za plin. Stolarija na kući je drvena, sa izo-staklima i šaluzinama. Kuća se trenutno koristi i održava.

Može zamena za druge zemlje. Pozovite ili pisite, moze Viber [telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika snezaoglasi

  • * Ocenite korisnika snezaoglasi ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi