×
Na akciji (115)Hitno prodajem - kupujem (224)
×

Prodaje se kuća na Jordanovcu, Zagreb

310.000 €
Oglas postavio korisnik: slavenh
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Hrvatska / Zagreb

Postavljen: 27-08-2017.
Cena:
310.000 €

Kuća se nalazi na prekrasnoj lokacija svega [telefon] minuta hoda od parka Maksimir. Nalazi se u blizini XV. gimnazije (MIOC) i fakulteta PMF, ZŠEM, ekonomija, promet, agronomija. Također, nalazi se manje od [telefon] minuta hoda od bolnice Rebro i plućne bolnice Jordanovac. U krugu manjem od [telefon] m nalazi se nekoliko osnovnih škola i vrtića, te nekoliko tramvajskih i autobusnih stanica. Do trga Bana Josipa Jelačića ima svega [telefon] minuta vožnje tramvajem.

Kuća ima ukupno četiri etaže, a sastoji se od dva potpuno odvojena stana. Prvi stan nalazi se u razizemlju i ima ukupno [telefon] m [telefon] . Stan ima [telefon] , [telefon] sobe i idealan je za iznajmljivanje ili za starije i/ili nepokretne osobe, a adaptiran je [telefon] . godine. Ima spavaću sobu, te kuhinju s blagovaonom, ostavom, toalet s tuš kabinom te hodnikom.

Drugi stan sastoji se od tri etaže koje su spojene unutarnjim stepenicama. Na prvom katu nalazi se dnevni boravak, kuhinja, hodnik s ostavom, blagovaone, toaleta i balkon okrenuta na mirnu stranu suprotnu od ceste. Na drugom katu nalaze se [telefon] sobe, [telefon] balkona, toalet i hodnik. Treći kat sastoji se od jedne velike soba od [telefon] m [telefon] koja se može pregraditi u [telefon] sobe s predsobljem.

Okućnica se sastoji od prelijepo uređenog vrta sa voćkama, grožđe sorta izabela na brajdi [telefon] dužni metar, kruške, trešnja , jabuka i breskva. Uz ulicu se nalazi [telefon] čempresa čime je odvojena kuća od ulice. Kuća je naslonjena samo s jedne strane (sa sjeverne strane).

Na cijeloj kući je stavljena potpuno nova PVC stolarija [telefon] . godine. Krovište, oluci i crijep mijenjani su [telefon] . godine. Ulica je mirna i jednosmjerna, te se nalazi u mirnom susjedstvu.

Kuća je u drugoj parkirnoj zoni (stanari imaju pravo na povlaštenu parkirnu kartu, koja vrijedi u cijelom Zagrebu). No u dvorištu postoji mjesta za [telefon] auta veličine Golf/Astra, tako da se parkiranje na ulici može u potpunosti izbjeći. 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika slavenh

  • * Ocenite korisnika slavenh ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi