×
Na akciji (115)Hitno prodajem - kupujem (224)
×

Prodajem jahtu Calafuria Catarsi Amon 36 Fly

39.500 €
Svi oglasi korisnika: vacev (oglasa: 1582)
Kategorija: Plovni objekti / Jahte
Grad: Hrvatska / Split

Postavljen: 28-03-2022.
Cena:
39.500 €

Prodajem fantastičan brod (jahtu) poznatog brenda Calafuria Catarsi AMON [telefon] FLY, duljine [telefon] m preko svega, širine [telefon] m, [telefon] .g, motor Mercedes [telefon] KS-a [telefon] cilindara [telefon] ccm, pramčani propeler (bow thruster), dva panela solarki, nov inverter sa punjačem za mobitele, motor za gumeni čamac, nova led rasvjeta na solarke i [telefon] w, novi akumulatori, pp aparat, novi solarni reflektor za ribarenje, inox most sa ogradom za ulazak na brod, bokobrani, pajeti i još dosta opreme.

 

Jahta posjeduje prostran salon površine cca [telefon] m [telefon] sa kliznom vratima prema krmi, trosjed na razvlačenje od eko kože, [telefon] x stolice za kapetana, pod od vodootporne brodske šperploče, prostran krmeni prostor sa platformom od ebanovine i skalama za ulaz u more površine cca [telefon] m [telefon] , ispod pramca nalaze se dvije prostrane stajaće kabine sa ukupno [telefon] ležaja. U kabinama su ormari, novi kušini od anatomske spužve, zavjese, vrata na kabinama, bočni i pramčani prozori, led rasvjeta, funkcionalan toalet sa tuš kabinom sa toplom vodom, morskom wc školjkom, ogledalom sa led rasvjetom. Posjeduje i crni tank.

Brod je renoviran [telefon] , novi premazi trupa u nekoliko slojeva, trup bez osmoze, premazan algicidima, cinkprotektori, zaštićena tikovina, nov pod u salonu, komandna ploča, enterijer tapaciran bijelom eko kožom, set za sjedenje na fly bridge, kormilo na gornjoj palubi, kormilo u salonu. Brodski motor je u savršenom stanju, jak, pouzdan i što je najvažnije izuzetno mali potrošač ( [telefon] l dizela na sat pri brzini od

[telefon] čvorova). Ne glisira već plovi kvalitetnom krstarećom brzinom što je njegova prednost kod uštede goriva u odnosu na gabarite.

Registriran je za [telefon] osoba, a posjeduje šest ležaja. Posjeduje i sto za salon, podmetače za prostor za sjedenje na gornjoj palubi, stol na gornjoj palubi, tende, pojasne za spasavanje itd.

Brod je u plovnom stanju, potrebno je popraviti tikovinu na nekoliko mjesta, detaljno ga očistiti, montirati kuhinju i dodatno ušminkati po volji kupca.

 

Prodajemo ga izuzetno povoljno u odnosu na kvalitet gradnje ovog brenda, na relativnu starost broda, uložen novac i trud. Calafurie glase za najkvalitetnije, najstabilnije i najpouzdanije brodove te ih zato koriste i naše lučke kapetanije. Ko kupi ovaj brod zasigurno će dugo godina, za malo novca, guštati u njegovim čarima.

Registriran do [telefon] godine. Osiguran.

Cijena za brzu prodaju [telefon] . [telefon] eur.

 

Kontakt u HR [telefon]

Viber/ WhatsApp [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (1582) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika vacev

  • * Ocenite korisnika vacev ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Pogledajte još oglase