×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Alu I pvc stolarija Zemun

1 €
Svi oglasi korisnika: dirwienna (oglasa: 638)
Kategorija: Građevinarstvo, oprema, materijali / Vrata i prozori
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
dir.wienna@gmail.com
Postavljen: 06-11-2019.
Cena:
1 €

Alu I pvc stolarija Zemun

Aluklasik d. o. o. je proizvodnja i montaža aluminijumske i pvc stolarije (prozori, vrata, roletne, komarnici, garažna vrata, grilje, staklene bašte, harmonika vrata, klizni sistemi, stakleni krovovi, aluminijumske fasade… ). Aluminijumska stolarija se izrađuje od profila grčke firme Alumil. Pvc stolariju izrađujemo od profila nemačkog proizvođača Inoutic. Za okivanje prozora i ostale stolarije koristimo okove sledećih proizvođača: Stublina, Roto, Siegenia, Alma, Alpha, Geze, Fapim, Gu…

U naše prozore i ostale proizvode ugrađujemo sve vrste najkvalitetnijih termopan stakala (Low-e, ClimaGuardSolar i sl. ) svih dimenzija i debljina termopan paketa (dvoslojna-troslojna termopan stakla).

Najkvalitetniji profili, okovi i stakla nam omogućavaju da postignemo najzahtevnije koeficijente toplotne propustljivosti stolarije koji su bitni za dobijanje energetskih pasoša.
U izradi naših prozora, vrata i ostalnih proizvoda kvalitet je na prvom mestu, a o ostale stvari (cena, rokovi, izgled… ) su stvar dogovora sa kupcima

Dvadeset godina  uspešnog  poslovanja su najbolji dokaz kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Naš glavni dobavjlač je grčka kompanija „ ALUMIL“ koji je najveća kompanija u jugoistočnoj Evropi koja se bavi proizvodnjom profila a i u pogledu distributivne mreže kao i širokog spektra proizvoda. „ Alumil“ je u samom vrhu među dobavljačima brendiranih aluminijumskih sistema za arhtiektonsku upotrebu u Evropi.

Sa više od [telefon] godina iskustva, Alumil je jedna od najnaprednijih kompanija na globalnom nivou u dizajnu i proizvodnji aluminijumskih sistema.

Alumil proizvodi aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijeni u istraživačkom centru kompanije a zatim testirani i sertifikovani od strane međunarodno akreditovanih instituta i laboratorija kao što su  Ift Rosenheim (Nemačka), A. A. M. A (Sad), Instituto Giordano (Italija), EKANAL (Grčka)… .

 Za vise informacija :  https: //aluklasik. com
Kontakt telefon :   [telefon] ;   [telefon]  



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa dirwienna (1) »

Maja - 2017-03-12 23:42:53
Fenomenalni su ! Za svaku preporuku !

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi