×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Apartmani Bonami Vrnjacka Banja

20 €
Oglas postavio korisnik: ticketinfo018
Kategorija: Turističke ponude, smeštaj / Apartmani
Grad: Srbija / Vrnjačka Banja
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
20 €

Apartmani Bonami raspolažu sa [telefon] apartmana. Tri apartmana se nalaze u strogom centru Vrnjačke Banje, a jedan na [telefon] m od centra.


Apartman V [telefon] se nalazi strogom centru Vrnjačke Banje. Površina apartmana je [telefon] m [telefon] . Tipa je studio i namenjen je za boravak do [telefon] + [telefon] osobe, ima kuhinju, wc i kupatilo. Gosti mogu koristiti terasu. Apartman ima TV i klimu.

Apartman V [telefon] se nalazi strogom centru Vrnjačke Banje. Površina apartmana je [telefon] m [telefon] . Poseduje odvojenu spavaću sobu (francuski ležaj), dnevni boravak (garnitura na razvlačenje), kuhinju, wc i kupatilo. Gosti mogu koristiti terasu od [telefon] m [telefon] . Apartman ima TV i klimu. Namenjen je za boravak [telefon] + [telefon] osobe.


Apartman M [telefon] je tipa studio površine [telefon] m [telefon] . Poseduje čajnu kuhinju, TV i klimu. Namenjen je za boravak [telefon] + [telefon] osbe (francuski ležaj + fotelja na razvlačenje).

Apartman br. [telefon] se nalazi na [telefon] m od centar Vrnjačke Banje. Ima odvojenu spavaću sobu (francuski ležaj), dnevni boravak (trosed i dvosed) sa kuhinjom, hodnik, terasu i trem. Opremljen je Internetom, TV-om i klimom.
Postoji mogućnost obezbeđivanja parking prostora.

Renovirani [telefon] e , [telefon] e, [telefon] e I dogovor. 

[telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (191) »





Ocenite korisnika ticketinfo018

  • * Ocenite korisnika ticketinfo018 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi