×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Bul. Kneza Aleksandra Karađorđevića, kuća 270 m2

360.000 €
Svi oglasi korisnika: abanekretnine (oglasa: 2)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
abanekretnine@gmail.com
Postavljen: 23-01-2017.
Cena:
360.000 €

U ponudi je veći deo kuće koja je podeljena po horizontali, sagrađena  na placu veličine preko [telefon] , [telefon] ari, za koje zemljište je u toku postupak odobrenja konverzije.

Nalazi se na uglu Bulevara Kneza Aleksandra Karađorđevića br. [telefon] i Dedinjske ulice, iznad televizije Pink, a ispred Belog Dvora, nove Američke i Izraelske ambasade. 

 

U dvorištu se nalaze, kao posebni objekti, dve garaže i dva parking mesta. 

Kuća se sastoji od suterena (oko [telefon] m [telefon] ), visokog partera sa stanom od oko [telefon] m [telefon] , sprat sa stanom od oko [telefon] m [telefon] i potkrovlje koje ima oko [telefon] m [telefon] , a sve to povezuje unurtašnje zajedničko stepenište.

Prodavcu, kao suvlasniku dvorišta, pripada deo dvorišta površine oko [telefon] , [telefon] ari, kao i jedna garaža (oko [telefon] m [telefon] ) i jedno parking mesto. 

Na prodaji je:

  [telefon] .  uknjižen [telefon] / [telefon] visoki parter kuće, stan površine oko [telefon] m [telefon] (salonska gradnja, visina  

      plafona oko [telefon] , [telefon] m); 

  [telefon] .  većinski deo suterena koji je neuknjižen, površine oko [telefon] m [telefon] (struja, voda, centralno grejanje, potrebna adaptacija);

  [telefon] . deo potkrovlja površine oko [telefon] m [telefon] , neuknjižen, slobodan prostor;

[telefon] . garaža površine oko [telefon] m [telefon] , sa gradjevinskom i upotrebnom dozvolom, sa obavezom

    prodavca da je uknjiži.

Kompletna kuća je renovirana  pre [telefon] godina (promenjen je ceo krov, nova je fasada, nove su elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije, potpuno nova kupatila, WC,  kuhinje, gipsani radovi, deo kamene ograde, nove kapije od kovanog gvožđa i dr.). 

Na osnovu urbanističkih planova i  lokacijskih uslova na postojećoj lokaciji dozvoljena je izgradnju još jednog sprata i potkrovlja (ukupno [telefon] m [telefon] ).

Zbog idealnog položaja ova nekretnina je pogodna i za poslovni prostor (advokatske kancelarije, lekarske ordinacije, predstavništva i dr.).

Sadašnja vlasnica sprata ( [telefon] m [telefon] ), poslednjih [telefon] godina, od kada  je nasledila nekretninu,  ne koristi je, niti daje u zakup drugim licima. Novom vlasniku, pruža se realna mogućnost, da u doglednoj budućnosti kupi i ovaj deo kuće pod najpovoljnijim uslovima.

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (5):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika abanekretnine

  • * Ocenite korisnika abanekretnine ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi