×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Časovi engleskog jezika po GSD metodi

32.745 » 26.196 din
akcija
Svi oglasi korisnika: britanicca (oglasa: 4)
Kategorija: Poslovi i usluge / Usluge privatnih časova
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
onlinebritanicca@gmail.com
Postavljen: 27-06-2019.
Cena:
32.745 » 26.196 din
  1. Skrojeni časovi engleskog jezika, online uživo ili u školi. Prilagođeno [telefon] % samo Vama, rešavamo u najkraćem roku sve greške i praznine u znanju. Savladajte konačno poteškoće koje vas muče godinama!

 

  1. Steknite sigurnost u konverzaciji u najkraćem roku: skrojeni časovi engleskog jezika online ili u školi sa ciljanom nastavom na kratke staze. “Odvežite” jezik za nekoliko dana!

 

  1. Poslovni engleski jezik po GSD metodi- zakupite časove skrojene lično za Vas! Spremite se za intervju za posao, poslovni put ili razgovor sa strancima u bilo kojoj situaciji. Online ili u učionici- za svega nekoliko dana!

 

 

  1. Propuštena pismena vežba? Nagomilano gradivo od kog vaše dete boli glava? Nikakav problem! Zakupite online uživo ili u školi časove engleskog jezika po GSD metodi. Omogućite svom detetu da brzo uhvati korak sa nastavom i zauvek savlada nedoumice!

 

  1. Još samo malo fali do diplome IELTS, TOEFL, CAE, BEC, ILEC, SAT, GRE, GMAT, ICFE? Tajna je u sitnicama koje život znače! Garantovani uspeh! Časovi engleskog jezika online uživo ili u školi po GSD metodi za preciznu korekciju svih vaših grešaka na međunarodnim ispitima.

 

 

  1. Pohađali ste mali million kurseva i još uvek niste načisto sa gramatikom? Posebno skrojeni časovi engleskog jezika po GSD metodi, online ili u učionici rešiće sve vaše frustracije. Mi nalazimo problem i rešavamo ga ciljanom nastavom skrojenom za lično Vas!

 

  1. Imate problem kada slušate engleski jezik? U panici ste od sagovornika? Plašite se telefonskog razgovora na engleskom jeziku? Mi imamo rešenje! GSD metodom sa nekoliko časova online ili u učionici možete zauvek rešiti vaše noćne more!

 

  1. Loš akcenat ? Seckate i mucate na engleskom jeziku? Savladajte pravila za čitanje po GSD metodi za nekoliko časova online ili u učionici! Bilo koji tekst, bilo koji nivo- čitaćete naglas bez stida!

 

  1. Vaše poruke i tekstove na engleskom niko ne razume! Ne znate da izaberete odgovarajuće glagolsko vreme, ne znate da izrazite ko, gde, šta, kako i koliko?Probajte samo nekoliko časova engleskog jezika po GSD metodi, online ili u učionici! Poslovna ili lična prepiska bez blama u najkraćem roku!

 

  1. Uvek vam nedostaju prave reči za konverzaciju na engleskom jeziku? Ne znate kako da povećate svoj fond reči , a teba vam hitno? Ne lutajte, ne gubite vreme: GSD metodom za nekoliko dana naučite kako da brzo i trajno učite reči. Opšti vokabular, poslovni ili strukovni za samo nekoliko časova online ili u učionici.



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (5):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (4) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika britanicca

  • * Ocenite korisnika britanicca ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi