×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Decija igraonica Sabac

Svi oglasi korisnika: dirwienna (oglasa: 638)
Kategorija: Poslovi i usluge / Čuvanje dece
Grad: Srbija / Šabac

Kontakt email:
dir.wienna@gmail.com
Postavljen: 25-02-2019.

Igraonica Kruna je jedinstveno kraljevstvo igre i zabave za decu uzrasta do [telefon] godina. U prelepo uređenom prostoru veselih i nežnih boja sve je podređeno našim drugarima bilo da hoće da uživaju u dnevnom igranju ili proslavi rođendana na kraljevski način. Takođe, imamo čuvanje dece na sat.

Sa ciljem da ispunimo želje dece različitog uzrasta, prostor igraonice Kruna opremljen je raznovrsnim sadržajima tako da svako može da pronađe zabavu za sebe. Još jedna prednost naše igraonice je što se prostire u jednom nivou, tako da roditelji imaju odličnu preglednost i lako mogu da prate kretanje dece, iako o njima konstantno brine posvećeno i brižno osoblje.

Rođendaonica Kruna je prva i jedina u Šapcu koja poseduje mini fudbalski teren rezervisan za sve ljubitelje fudbala. Posebno mesto u našem kraljevstvu zabave zauzima veliki [telefon] D lavirint sa toboganima, bazen sa lopticama za najmlađe drugare, kao i vrteška sa konjićima.

U specijalno dizajniranom dečijem kutku smešteni su pravi mali restoran, kuhinja, frizerski salon, tabla za crtanje i drugi kreativni sadržaji koji doprinose razvoju dečije mašte. Za sve drugare sa takmičarskim duhom spremili smo stoni fudbal, bilijar, hokej i Sony Playstation konzole sa najnovijim igricama – FIFA [telefon] .

Proslava rođendana Kruna obuhvata sve što je neophodno za nezaboravno druženje i zabavu, uz profesionalne animatore i karaoke. Kapacitet rođendaonice je [telefon] odraslih gostiju i između [telefon] i [telefon] dece u zavisnosti od uzrasta. Roditelji i stariji gosti mogu da uživaju u prijatnom ambijentu kafića, dok se deca igraju. Važno je naglasiti da u celom prostoru igraonice nije dozvoljeno pušenje.

Rođendaonica Kruna Šabac organizuje kraljevsku proslavu rođendana za [telefon] drugara i [telefon] odraslih gostiju, po neverovatnoj ceni od [telefon] . [telefon] dinara za [telefon] sat. U cenu ulaze konobar, šanker, animator, pribor za decu, čaše, tanjiri, pozivnice, salvete i vatromet. Što se tiče posluženja postoji mogućnost da roditelji donesu hranu i piće ili da nama prepuste kompletnu organizaciju događaja.

Dečiji rođendani Kruna – zagarantovano najbolja zabava u gradu!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od [telefon] h
Subota i nedelja od [telefon] h

FB:  Igraonica-Kruna

Adresa:  Leonarda da Vinčija [telefon] , Šabac

Kontakt tel: [telefon] / [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa dirwienna (1) »

Maja - 2017-03-12 23:42:53
Fenomenalni su ! Za svaku preporuku !

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi