×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

"Divcibarac" apartmani u izgradnji

1.800 €
Svi oglasi korisnika: vacev (oglasa: 1583)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Garsonjere
Grad: Srbija / Valjevo
Kontakt telefoni:
+381641336311
Postavljen: 20-02-2023.
Cena:
1.800 €
Površina 32m2

Divčibarac" apartmani - u izgradnji

U šumi, iznad izvorišta potoka,  a pored hotela "Crnivrh", u centru Divčibara (200m od glavnog puta) n akraju male ulice, u mirnom okruženju, a istovremeno nadomak svih sadržaja kojima Divčibare raspolaže, projekat "Divčibarac" vam nudi visokokvalitetne stanove saopremljenim dvorištem od 10 ari.

Oprema koja će se ugraditi u stanove je modernog dizajna i praktična za upotrebu a za sve kupce stanova u toku izgradnje postoji mogućnost izbora dizajna i dezena iz palete proizvođača. Podne obloge u hodnicima, stepeništima i zajedničkim prostorijama će biti urađene od kvalitetne granitne keramike, dok će završni premazi zidova biti od disperzivnih boja, a ograda na stepeništima od aluminijumskih profila. Kupatila će bitisa "walk in" tuškabinom (stakleni paravan, linijska rešetka, ugradni konzolni tuš), ugradni vodokotlić, prohromski bojler sa izmenjivačem toplote, konzolnom šoljom i lavaboom, kvalitetnom galanterijom i sa mogućnošću izbora modela, dezena i boje zidnih pločica u cenovnom opsegu do 20€/m². Podne obloge u hodniku, kupatiu i kuhinji će biti izrađene od kvalitetne granitne keramike uz mogućnost izbora modela, dezena i boje u cenovnom opsegu do 25€/m², a u sobama će biti ugrađen kvalitetan hrastov parket. Delovi stana pod keramikom (kupatilo, hodnik i kuhinja) će biti pokriveni podnim grejanjem, a u sobama gde će biti parket predviđeni su radijatori. U kupatilu pored podnog grejanja predviđen je i sušač za peškire. Kvalitetna, elegantna sobna vrata sa mogućnošću izbora u širokom spektru kvalitetnih dekorai. PVC stolarija spolja u antracit boji, unutra bela, sa roletnama i komarnicima. Šestokomorna sa staklom za idealnu izolaciju i otporna na skupljanje kondenza.

Opremanje zgrade i lokacije će biti izvedeno da omogući nesmetano funkcionisanje u svim uslovima i za sve prilike (lična upotreba i izdavanje) sa akcentom na hedonizam, koji je i drugo ime ovog projekta. Svaki stan će imati svoje "zeleno" parking mesto koje će kao i pristupni put biti urađeno od behaton kocki. Za trenutke opuštanja i uživanja u lepom vremenu za sve stanare zgrade će biti izgrađena centralna, pokrivena, piknik zona sa roštiljem i propratnim sadržajima, kao i zasebne parkovske klupe i stolovi, a za naše mališane igraonica. Kako je elektrosnabdevanje Divčibara jako nestabilno, pobrinulismo se da vas to ne ometa u vašem odmoru, centralno grejanje (pokriva i bojler) sa kotlom na pelet i agregat (pokriva sve stanove) će da se pobrinu za neprijatnosti nestanka struje i grejanja.  Svaki stan će imati ugrađen kalorimetar za obračun troškova grejanja, a agregat će pokrivati grejanje, vodu, rasvetu u zajedničim prostorijama, a u stanovima rasvetu, internet , TV i frižider. Za trenutke opuštanja smo predvideli saunu, za svestanare, u suterenu, a kako vašu "avantura opremu" ne bi nosili u stanove, obezbedili smo prostoiju za to u prizemlju zgrade. I za kraj da napomenem da je u zgradi planirana posebna soba za boravak i kancelariju domara koji će se starati o čistoći, grejanju, održavanju i funkcionisanju zgrade, parkinga i dvorišta, a kao dodatna opcija, čišćenja apartmana i doček gostiju.

Za kupce stanova u izgradnji nudimo povoljnost izbora keramike (zidne do 20€/m², podne do 25€/m²), parketa, boje zidova, kupatilske galanterije, sušača, radijatora i sobnih vrata iz palete dobavljača.

Slobodni za prodaju su sledeći stanovi:

Prizemlje: 

A1 - 30m2 garsonjera - 1800e/m2

A2 - 32m2 jednosobni - 2000e/m2

Prvi sprat

A5 - 35m2 jednosobni - 2200e/m2

Potkrovlje 2 (visina nadzidka 0,95m)

A13, A15 i A16 32m2 garsonjera - 1800e/m2

A14 32m2 garsonjera - 1900e/m2

Potkrovlje 3 (visina nadzidka 1.15m)

A17 - 140m2 četvorosobni dupleks - 2000e/m2

 

Na na vedene cene se ne plaća PDV!

http://www.divcibarac.rs/

Pratite radove na našoj FaceBookstranici:

facebook.com/Divcibaracc

Nemanja 064 133 6311

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (1583) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika vacev

  • * Ocenite korisnika vacev ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi