×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Dragana torte Matejevac

1 din
hitno
Oglas postavio korisnik: dirwienna
Kategorija: Poslovi i usluge / Ostalo
Grad: Srbija / Niš
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
1 din

 

Za sve Vase lepe trenutke I zelje , tu je radnja za izradu torti I kolaca DRAGANA , sa iskustvom vise od [telefon] . Godina.

Kolači i torte radionice Dragana Matejevac  poznate su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Prave se na tradicionalan način, po staroj, oprobanoj recepturi. Osim starih i dobro prepoznatljivih ukusa stvorili smo i jedinstvene recepte za pojedine vrste torti i kolača. U našoj ponudi su sitni, posni i komadni kolači, kao i torte svih oblika i veličina. Svi naši proizvodi prave se od visoko kvalitetnih i svežih namirnica. Svadbene, svečane, dečije i druge torte odlikuje obilje lešnika, badema, oraha, voća i kremova koji se prave na tradicionalan način, bez korišćenja gotovih smesa.
Napoleon , Dragana [telefon] ,Dragana [telefon] , Grcka torta , London torta,Moskva šnit, Reforma, Vasina, Kinder, Puslica, Čokoladna,Coko-vocna  samo su neke od vrsta torti koje se nalaze u našoj ponudi.
Od dečijih torti u ponudi su Diznijevi likovi i drugi likovi popularnih crtaća, Pepa prase, Noddy, Vini Pu, Štrumpfovi… kao i one sa Barbikom, u obliku kamiona, voza, lopte i druge...

A ukoliko trigate za rodjendanskom tortom, tortom za godisnjicu ili neku drugu svecanu priliku mi smo tu da Vam upotpunimo Vase slavlje..

Dragana torte Matejevac nudi celokupnu ketering uslugu na taj nacin sto možemo da proizvodemo kompletno posluženje hrane za sve vrste dogadja i proslava, .

Poručivanje mozete izvrsiti u nasim lokalima ili preko telefona , nase osoblje ce sagledati Vase želje i pomoci Vam da napravite najbolji izbor hrane i pića za dogadjaj koji obelezavate. Tada mozete dogovoriti detalje isporuke I sve sto je potrebno da usluga bude potpuna.

Ako želite da Vaše proslave rođendana, seminari ili svečani događaji ostanu nezaboravni po ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani, izaberite nešto iz našeg posnog ili mrsnog asortimana. Bogatstvo boja ukusa i svežine je ono što krasi hranu koju sprema profesionalno osoblje  Dragana Torte Matejevac.

 

A najlepse vencanje zasluzuje I najlepsu tortu.

 

Proizvodnja :

Donji Matejevac

[telefon] / [telefon] – [telefon] ;

[telefon] / [telefon]

 

Prodaja :

Radoja Dakica [telefon] , lok [telefon] b [telefon] Nis

[telefon] / [telefon] ; [telefon] / [telefon]

 



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi