×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Ekstra posed pod Kosmajem

Oglas postavio korisnik: natallija
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Srbija / Beograd
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO

Nedaleko od nametljivog gradskog ritma na padinama Kosmaja, sa jugozapadne strane, u mestu Rogača, prodaje se imanje od [telefon] , [telefon] ha sa stambenim o pomoćnim objektima, letnjikovcem, natkrivenim bazenom… Ima potok, izvorsku i arterisku vodu (sa kompletnom vodenom infrastrukturom), struju, solarne panele ( [telefon] kw)

Imanje je ogradjeno i na njemu je [telefon] ha sadnica borovnica, zaštićeno protivgradnom mrežom, [telefon] ha pod šumom. Ostali deo kao i celo imanje poseduje veliki potencijal za razne namene, s obzirom da je Kosmaj predeo sa izuzetnim prirodnim odlikama, ima uticaj specifične ruže vetrova i sa pravom nosi epitet vazdušne banje. 

Od objekata ima kuću na dva nivoa od [telefon] m [telefon] koja se sastoji od dva dnevna boravka, dve kuhinje, tri spavaće sobe, tri kupatila, sa podnim grejanjem, kao i velike terase i velike garaže.

Druga kuća je površine [telefon] m [telefon] namenjena je za goste ili zaposlene, a sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i četiri spavaće sobe.

Tu je i letnjikovac sa letnjom kuhinjom, roštiljem, tuš kabine, toalet i mašinsko odeljenje. Na to se nadovezuje pokriveni prostor od [telefon] m [telefon] za odlaganje borovnica u sezoni berbe.

U sklopu svega navedenog nalazi se bazen ( [telefon] , [telefon] x [telefon] m) koji može biti natkriven i otvoren (poseduje toplotnu pumpu za zimski period).

I to nije sve tu je oprema: Nov traktor za potrebe borovnica, dve platforme, atomizer, motorna prskalica, cepač, agregat od [telefon] kw…

Do imanja je asfaltni put sa uličnom rasvetom. U blizini su crkva, obdanište, škola, apoteka, prodavnica, gvoždjara… i sve na [telefon] km od Beograda, [telefon] km od Arandjelovca, [telefon] km od Mladenovca i [telefon] km od Sopota

Koliko god postavili fotografija, jednostavno nema način da se prenese doživljaj.

 

‘Mi svi sanjamo neke magične ružičnjake tamo negde iza horizonta, sad imate priliku da uživate u ružama koje će cvetati svakog dana pod vašim prozorima.’

 



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (16) »





Ocenite korisnika natallija

  • * Ocenite korisnika natallija ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi