×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Ekstra poslovni objekat u Vojvđanskoj na Ledinama - Surčin

1.400.000 €
Svi oglasi korisnika: oktavijan (oglasa: 3)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Poslovni prostor
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
maksimilijan169@gmail.com
Postavljen: 15-11-2022.
Cena:
1.400.000 €

Novoizgrađeni poslovni prostor neto površine [telefon] . [telefon] . m [telefon] nalazi se u Vojvođanskoj ulici , lokacijski je udaljen [telefon] m od skretanja za aerodrom u blizini autoputeva i obilaznica.
Vojvođanska ulica spada u red najfrekventnijih saobraćajnica.
Prodaje se nov savremen ful opremljen novoizgrađen objekat ukupne površine [telefon] m [telefon] iz dva nivoa. Objekat je konstruktivno izgrađen čeličnim profilima, obložen termo i hidro izolovan protivpožarnim panelima debljine [telefon] cm najnovije generacije-uvoz iz Grčke ; profili za stakla uvozni-Grčki ; segmentna ulazna vrata uvozna-Švedska ; keramika I klasa Italijanska; kompletno osvetljenje-led-uvozna Turska; protivpožarni kablovi kompletna instalacija i e-instalacija uvozna Šnajderova na prizemlju šemirano i opremljeno za market a sa rekom za svaki nivo posebno ; kompletna protivppožarna zaštita i hidrantska mreža sa prikljucima u samom objektu kao i sa prednje i zadnje strane objekta.Objekat je klimatizovan.Prizemlje površine [telefon] m [telefon] dimenzija [telefon] x [telefon] m visine [telefon] , [telefon] m sa prednjim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom iz asfaltirane ulice Neznanog junaka sa zadnje strane objekta. Prizemlje je sledeće planiranog sadržaja : gledano iz Vojvođanske ulice, dve trećine otvorenog izložbeno prodajnog prostora ili lokala , jedna trećina ( zadnji deo ) magacinsko skladišni prostor sa kancelarijom, svlačionicom i prostorom za kuhinju, dva mokra čvora od kojih je jedan sa tuškabinom. Kancelarija je povezana i ima mogućnost praćenja svih kamera video nadzora kako unutrašnjosti tako i spoljašnosti i objekta. Sprat površine [telefon] m [telefon] dimenzija [telefon] x [telefon] m visine [telefon] , [telefon] m sa zasebnim prednjim stepenišnim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom sa zadnje strane objekta, ovaj ulaz je sa teretnim liftom. Sprat je otvorni prostor širokih mogućnosti (lokal, prodajni, skladišni, kancelarijski itd. ) i takođe ima dva mokra čvora, svlačionicu i kancelariju sa istim mogućnostima nadzora kao i u prizemlju.
Veliki parking za posetioce je sa direktnim pristupom iz Vojvođanske ulice , ograđeni manipulativno-distributivni parking površine [telefon] ara je sa zadnje strane objekta. Oba parkinga asfaltirana, osvetljena i sa video nadzorom.



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (3) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika oktavijan

  • * Ocenite korisnika oktavijan ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi