×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

EMG FORTE - Terapija elektromagnetnim poljem- prirodna terapija

60 €
Svi oglasi korisnika: zaper-srbija (oglasa: 7)
Kategorija: Oprema u zdravstvu / Ostalo - oprema u zdravstvu
Grad: Srbija / Sremska Mitrovica

Kontakt email:
zapersrbija@gmail.com
Postavljen: 06-04-2019.
Cena:
60 €

Za stil života savremenog čoveka karakterističan je sve izraženiji uticaj opasne i štetne okoline, čije su posledice česti poremećaji psihofizičke ravnoteže, što dovodi do promena tkiva i celog organizma. Oboljenja prouzrokovana na taj način vode u nekontrolisano uzimanje lekova. Uzimanje takvih lekova često prouzrokuje zavisnost od njih. Sporedni efekat neprekidnog uzimanja lekova manifestuje se kroz oboljenja raznih organa  pa je zbog toga interes bolesnika i lekara za elektromagnetski način oporavka sve veći. 
Iskustva koriscenja elektromagnetnog polja objedinio je [telefon] . godine fizičar Kraus u Minhenu, u saradnji sa hirurgom dr. Lehnerom. On je dokumentovao [telefon] slučaja pseudoartroze, u kojima je zabeleženo bitno poboljšanje ili čak potpun oporavak . Odavno je već poznato da magnetno polje niskih frekvencija menja naboj žive ćelije i time povećava propusnost njene membrane. Time se poboljšavaju uslovi za transport neophodnih materija u ćeliju. Ovo polje omogućava bolje prodiranje lekova u ćelije i na taj način povećava efekat lećenja i do [telefon] %, što dalje doprinosi smanjenju doza propisanih lekova. 
Svojim direktnim i refleksnim dejstvima na centralni nervni sistem EM polje reguliše rad endokrinih žlezda i povećava imunitet organizma i snagu njegove odbrane od infekcija. Osim toga, ispitivanja zadnjih nekoliko godina potvrdila su da pulsirajuće niskofrekventno magnetno polje otvara široke mogućnosti terapije. 
Za terapeutski efekat aparata odlučujuća je proizvodnja ravnomerno i strogo pravilno pulsirajućeg EM polja. Najsavremeniji aparati su laki i prigodni za nošenje. 
UPOTREBA - Aparat najbolje deluje ako sondu prislonite na mesto koje želite tretirati, ali biće korisno i ako sonda nije u direktnom kontaktu sa telom. Povećanjem udaljenosti smanjuje se terapeutsko dejstvo i prestaje kada je aparat udaljen od tela desetak centimetara. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, aparat stavite ispod jastuka. Dok čitate ili se odmarate, EM generator radi svoje. Iako pri upotrebi aparata nisu primećene nikakve štetne pojave, dobro je ograničiti vreme na [telefon] minuta dnevno ako sondu naslanjate na telo, a ako je koristite na udaljenosti, može i malo duže. U svakom slučaju, pre bilo kakvog eksperimentisanja sa magnetnom terapijom, posavetujte se sa lekarem. 

Posetite naš sajt www.zapersrbija.rs

Garancija [telefon] godine. Tel. [telefon] / [telefon]

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (7) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika zaper-srbija

  • * Ocenite korisnika zaper-srbija ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi