×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Fortress apartmani

1 €
hitno
Oglas postavio korisnik: dirwienna
Kategorija: Turističke ponude, smeštaj / Apartmani
Grad: Srbija / Novi Sad
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
1 €

Fortress Apartmani se nalaze ispod Petrovaradinske Tvrđave sa savršenom lokacijom za Vašu posetu. Mi pružamo najbolju moguću uslugu i naše sobe su moderne, čiste i udobne.

Apartmani su smešteni u bezbednom, skrivenom delu ‘Gradića’ u Petrovaradinu. Imamo dva parking mesta u dvorištu koje je obezbeđeno kapijom, i četiri parking mesta na ulici ispred apartmana.

Dvorište je [telefon] m [telefon] sa stolom i stolicama od proleća do jeseni, mnoštvo cveća i zelenila, česma sa vodom, i hladovinom od drveta starog preko [telefon] godina. Picerija, pekara, autobusko stajalište i trafika su na [telefon] metara od apartmana.

Dva lepa restorana na Dunavu su na oko [telefon] metara, a do centra Novog Sada ima [telefon] – [telefon] metara. Petrovaradinska Tvrđava je na [telefon] metara od apartmana. Kliknite na mape ispod da vidite tačnu lokaciju Fortress Apartmana u odnosu na Petrovaradinsku tvrđavu i Novi Sad.

Bez obzira da li ste u Novom Sadu zbog posla ili na proputovanju, bez obzira da li ostajete više dana ili samo jednu noć, učnićemo Vaš boravak u Novom Sadu ugodnijim, opuštenijim i cenovno pristupačnim. Apartmani Fortres zbog svoje izuzetne lokacije, udobnog smeštaja, predstavljaju najbolji mogući izbor za Vas. Dobro Dosli !!!

Vise informacija na : http://fortressapartmani.com

Kontakt tel: [telefon] / [telefon] ; [telefon] / [telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »





Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi