×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Garmin Astro Alpha 100 ogrlica T15

200 €
Svi oglasi korisnika: bato (oglasa: 48)
Kategorija: Kućni ljubimci / Ostalo za pse
Grad: Srbija / Beograd

Postavljen: 27-01-2016.
Cena:
200 €

Garmin Alpha dolazi sa šokerom tj oglicom za trening pasa koja ujedno ima i GPS u sebi.   Alpha prima [telefon] ogrlica. Dolazi sa lition baterijom.                   CENA [telefon] e   ! ! !                   
Ručni uređaj Alpha [telefon] može pratiti i trenirati [telefon] pasa na udaljenosti do [telefon] , [telefon] km, ovisno o terenu. Ovaj uređaj ima [telefon] “ zaslonn a dodir koji savršeno radi pri svakom osvjetljenju, a njime možete upravljatii dok nosite rukavice. Alpha [telefon] je prvi uređaj koji ima "buddy tracker" funkciju. Grupa lovaca od kojih svaki nosi Alphu ne mora samo pratiti svojeg psa, već može pratiti i druge Alpha korisnike i razmjenivati s njima unaprijed odabrane poruke.   Pomoću upozorenja uslučaju hitnosti omogućeno je brzo usmjeravanje drugih lovaca na vašu lokaciju čime uređaj Alpha čini vremensku udaljenost ne samo kraćom, već i sigurnijom.

Na Alphi, lovci mogupratiti svoje pse i prijatelje lovce putem stranice Dog Tracker, s već poznatim kompasom i crveno označenim strelicama koje pokazujusmjer i udaljenost do svakog psa. Druga bitna stranica za praćenje je stranica s kartom. Veći zaslon sada osiguravaju bolji prikaz stranice s kartom, a kod Alpha kompletaje pregled mapiranog sadržaja odmah dostupan. Novi Alpha kompleti dolaze sučitanom topografskom kartom za rekreaciju koja pokriva cijelu Europu (uključujući i kotline, rijeke i ceste), kako bi lovci mogli donjeti što bolje odluke na terenu. Kompleti također uključuju besplatnu jednogodišnju pretplatu na BirdsEyeSatelitske snimke u visokoj rezoluciji  sdetaljnim panoramskim prikazom.


NAPOMENA: U ponudi imamo i jeftinije resenje sa cenom vec od [telefon] e ! ! !                       
U pitanju je gps ogrlica za pracenja pasa, koja ne prati psa u realnom vremenu. Funkcionise tako sto se psu postavi ogrlica + gps/gsm traker za pracenje.   Za sve info pozovite nas!



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (2):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (48) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika bato

  • * Ocenite korisnika bato ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi