×
Na akciji (748)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

IC iluminator 940nm Night Vision Noćna Optika pojačivač Lov

6.000 din
hitno
Svi oglasi korisnika: hunter76 (oglasa: 8)
Kategorija: Sport, rekreacija i razonoda / Lovačka oprema, lampe i optička pomagala
Grad: Srbija / Kovačica

Kontakt email:
opticumxoro@gmail.com
Postavljen: 20-09-2022.
Cena:
6.000 din

IC iluminator [telefon] nm Night Vision Noćna Optika pojačivač Lov

Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni  modeli: X [telefon]  iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; ( [telefon] nm), ( [telefon] nm), ( [telefon] nm), ( [telefon] nm)( [telefon] nm), ( [telefon] nm) . . .

       - IC-X [telefon]  (novi), su sada još snažniji sa  [telefon] % veće snage i trenutno IC-X [telefon]  su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

     -  Ovaj model IC-X [telefon] (B) je nevidljiviji za životinje. Sa IC-X [telefon] (B) sa  [telefon] nm je najsnažniji od svih drugih iluminatora sa  [telefon] nm.   Daleko su jači, bolji i čistiju sliku daju od fabričkih, skupljih (IC, IR iluminatora) sa tom frekvencijom. Njegova prednost je što ima veoma visoku frekvenciju, neprimetan je za životinje pa se ipak slabije vidi od [telefon] nm zbog njegove visoke frekvencije. Njega kada ga preko dana upalite (gledate u njega) nećete primetiti da je uopšte upaljen.  

   - Ako imate dobru optiku (noviju, digitalnu, veću generaciju) i ne lovite na velikim daljinama (primer za čeke), onda za vas je najbolji upravo ovaj X [telefon] -(B [telefon] nm. jer je skroz nevidljivi za životinje. Slobodno možete sa ovim IC da idete na apsolutno sve životinje kao i na vukove i preplašene predatore a da vas uopšte ne primete.   To jeste najsnažniji IC od svih drugih (sa tom frekvencijom od  [telefon] nm) ali koliko daleko se vidi, to zavisi samo i samo koliko može očitavati visoke frekvencije vaš noćni uredjaj.

    - Koji god biste kupili, treba samo da znate da ovi IC-X [telefon]   su sigurno  bolji i jači.   - Kod svih modela (X [telefon] ) ispred vas vi ćete imati čistiju-jasniju sliku a moćićete posmatrati životinje široko i van glavnog IR snopa što je velika prednost kod ovih X [telefon] -iluminatora.
 

         - Vaš noćni uređaj (pretpostavljam) već ima fabrički IC, ali je to slabo (nemate kristalnu čistu sliku), veoma je uočljiv za životinje i troši brzo bateriju iz vašeg uredjaja nihov IC.
     IC-X [telefon]  osvetljava kao da je reflektor, a pri tom je nevidljiviji za životinje. Iznenadićete se na kojoj udaljenosti možete videti odsjaj oka životinje i koliko doseže ovaj IC-snop! Ako X [telefon]  koristite ga u normalnim uslovima ovaj emiter manje troši i zaboravićete na punjenje baterije, jer se koristi Samsung baterija velike snage sa dvostrukom zaštitom u sebi.


      - Za [telefon] meseci prodato preko  [telefon]  komada ovih X [telefon]  u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđeni smo da ćete biti takodje i vi. To su jeftini a najbolji IC pojačivači.

      - Treba samo znati da su ovi X [telefon]  najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer se koriste skroz posebni emiteri gde ne možete ih naći u prodaji. Fokus je usmeren [telefon] mm sa strane i ne koriste lentilu.

      - Kod IC-X [telefon]  fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP [telefon] )-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do  [telefon] C  Na neki način mogu reći da modeli X [telefon]  su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

      - Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju (sa dve zaštite), automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pušku, imbus, uputstvo, magnet za frižider, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garanciju od  [telefon] dana.

           Ceo komplet samo  [telefon] din.

____________________________________________________________________________________________




Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa hunter76 (5) »

Damir - 2022-08-19 13:14:06
Najbolje iluminatore ikada probane. Neverovatno dobro se vide na svim uredjajima koji smo mi imali i probali. Naše iskrene preporuke za ove X76 Lampe i iluminatore.
Mihajlo - 2022-08-21 22:03:18
Ja i moj kolega uzeli smo dva iluminatora X76-PRO jer imamo PARD 007a. Preporodili su se naši uredjaji. Više nema ni kašnjenje slika ni potrošnju baterija. Jednom rečju EXTRA!
Dejan - 2022-09-20 18:35:03
Pravi prodavac. Profesionalan, sve moje preporuke...
Dejan - 2022-09-20 18:35:23
Pravi prodavac. Profesionalan, sve moje preporuke...
David - 2022-09-20 18:36:13
Najbolje Lampe za Noćni Lov X76

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (8) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika hunter76

  • * Ocenite korisnika hunter76 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi