×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

IC Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar Ortek IR

6.000 din
hitno
Svi oglasi korisnika: hunter76 (oglasa: 8)
Kategorija: Sport, rekreacija i razonoda / Lovačka oprema, lampe i optička pomagala
Grad: Srbija / Kovačica

Kontakt email:
opticumxoro@gmail.com
Postavljen: 20-09-2022.
Cena:
6.000 din

IC Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar Ortek IR

      Nećete moći verovati koliko osvetljavaju i koliko su dobri ovi IC Pojačivači IC X [telefon] !   Idealani su za PulsarYukon PhotonDedalZrakMonokularArmasightOrtekATNDipolBushnellFirefieldYankeeSightmark . . . od  [telefon]  do  [telefon]  GENkao i za sve prepravljene digitalne aparate ili kamere. Takodje za sve noćne Monokulare, kineske uredjaje, stare ruske uredjaje, sve policijske uredjaje za nadgledanje kao i Laser-LIDAR za RADARE, za snimanje, špijuniranje i drugih noćnih uredjaja.
  
      Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni  modeli: X [telefon]  iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; ( [telefon] nm), ( [telefon] nm), ( [telefon] nm), ( [telefon] nm), ( [telefon] nm), ( [telefon] nm). . .

      - IC-X [telefon]  
(novi), su sada još snažniji sa [telefon] % veće snage i trenutno IC-X [telefon]  su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

       -  Ovi IC-X [telefon]  pojačivači, divlje svinje i ostale divlje životinje skoro da uopšte ih ne primete! Zato možete slobodno koristiti skoro sve frekvencije ovih X [telefon]  bez da budete primećeni. Naravno ako želite ići na vukove ili lovite samo iz blizine (čeke ili sl) onda treba da idete na višlju frekvenciju uz to da vaš noćni uredjaj Night Vision  podrži i može očitati tu visoku frekvenciju.


     - Treba samo znati da su ovi X [telefon]  najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren [telefon] mm sa strane i ne koriste lentilu.

      - Kod IC-X [telefon]  fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP [telefon] )-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do  [telefon] C.   Na neki način mogu reći da modeli X [telefon]  su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.  
 
    - Treba samo znati da su ovi X [telefon]  najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren [telefon] mm sa strane i ne koriste lentilu.

        - Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju sa dve zaštite u sebi, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, uputstvo, magnet za frižider, imbus, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garancija od  [telefon]  dana.  


____________________________________________________________________________________________

-  -  (P. S. )  Nemojte žuriti da kupite Termovizije. Imaju dosta nedostataka a veoma su skupe. Prednost imaju samo jer možete videti toplotu životinja daleko ili bliže iza trske. Medjutim lovci koji već imaju Termovizije počinju polako da se žale i da se vraćaju na standardne noćne optike. ZAŠTO!    
    - - Kažu da Termovizija im veoma kvari oči (ta jaka bljeskavost iz nje), svaki izmet, krtičnjak ili isečeno drvo (panj) Termovizija vidi kao životinja (toplotu). -- U vrelim letnjim noćima golim oko se ne vidi a termovizija vidi isparavanje iz zemlje što veoma smeta.   -- Takodje ne može se videti ako je životinja iza drveća ili nekog vlažnog žbunja ili ako se sakrijete iza nekog stakla termovizija takodje vas neće uočiti.   -- Kada je malo magle, vlažnost vazduha u šumi, dim ili sitna kiša obična noćna optika to probije i vidi se ali zato sa Termovizijom ne možete videti. . .
 -  Previše skupa a ima dosta i mana!   : (           Mada vi sami znate šta je za vas najbolje !

____________________________________________________________________________________________
             Srećan lov i  „ DOBAR POGLED “




Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (2):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa hunter76 (5) »

Damir - 2022-08-19 13:14:06
Najbolje iluminatore ikada probane. Neverovatno dobro se vide na svim uredjajima koji smo mi imali i probali. Naše iskrene preporuke za ove X76 Lampe i iluminatore.
Mihajlo - 2022-08-21 22:03:18
Ja i moj kolega uzeli smo dva iluminatora X76-PRO jer imamo PARD 007a. Preporodili su se naši uredjaji. Više nema ni kašnjenje slika ni potrošnju baterija. Jednom rečju EXTRA!
Dejan - 2022-09-20 18:35:03
Pravi prodavac. Profesionalan, sve moje preporuke...
Dejan - 2022-09-20 18:35:23
Pravi prodavac. Profesionalan, sve moje preporuke...
David - 2022-09-20 18:36:13
Najbolje Lampe za Noćni Lov X76

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (8) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika hunter76

  • * Ocenite korisnika hunter76 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi