×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Izdaje se luksuzna kuca na Dedinju

3.000 €
Oglas postavio korisnik: oglasi018
Kategorija: Nekretnine, iznajmljivanje / Kuće
Grad: Srbija / Beograd
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
3.000 €

Izdaje se luksuzna, potpuno renovirna kuća na Dedinju, u blizini Belog Dvora u ulici Slavka Ćuruvije. Vila je građena kao vertikala kuće i nalazi se u izuzetno sigurnom delu Dedinja u blizini brojnih rezdencijalnih predstavništava, internacionalnih škola i vrtića.

 

Prostire se [telefon] nivoa - nivo sa garažom, prizemlje, prvi sprat i potkrovlje sa blagim kosinama.

 

Nivo vile koji čini garažni prostor od [telefon] m [telefon] je lako pristupačan sa ulice i prostran je toliko da se parkiraju dva do tri automobila, a može da se koristi i kao dodatni prostor za skladištenje stvari. U njemu se nalze: kotlarnica, mašine za sušenje i pranje veša,  jedan plakar za odlaganje stvari i kompletno opremljena manja kuhinja koja može služiti za kuhinjske poslove pomoćnog osoblja. Nivo garaže je sa prizemljem  kuće spojen ”toplim vodom”, sto samo povećava nivo sigurnosti stanara jer kada se elektronski kontrolisana garažna vrata zatvore, odmah iz auta se može pristupiti stambenom prostoru bez potrebe izlaska van.

 

Ispred glavnog ulaza u kuću nalazi se ograđeno dvorište površine [telefon] m [telefon] sa malim lepo uređenim travnjakom. Sa glavnog ulaza pristupa se nivou prizemlja kuće na kome se nalazi  prostran dnevni boravak iz kog se izlazi na lepo uređenu terasu sa pogledom na dvorište i okolno zelenilo. Na ovom nivou je smeštena kuhinja, trpezarija i jedan toalet za goste.

 

Na prvom spratu vile smeštena je jedna velika spavaća soba sa sopstvenim prostranim kupatilom sa đakuzijem, walk-in garderober, kao i dodatne dve spavaće sobe. Na ovoj etaži postoji još jedno dodatno prostrano kupatilo sa tušem.

 

Etaža potkrovlja vile raspolaže sa dve prostrane spavaće sobe od kojih se jedna može koristiti i kao radni kabinet. Na ovom nivou takođe postoji walk-in garderober i jedno prostrano kupatilo sa tušem.

 

Stepenište koje povezuje etaže je prostrano i široko, a na svim etažama su visoki plafoni ( prizemlje i prvi sprat [telefon] . [telefon] m visine, drugi sprat [telefon] m visine ), te su samim tim i vrata svih prostorija nesto viša od standardnih ( viša za [telefon] -ak santimetara ). Svaka soba ima sopstvenu terasu sa pogledom na VMA ili Avalu.

 

Vila je renovirana pre [telefon] godine, čista je, veoma svetla i prostrana i predstavlja odličan izbor za veće porodice. Tokom renoviranja posebna pažnja je posvećena izolaciji i energetskoj efikasnosti pa su shodno tome i troškovi mesečnog održavanja  kuće niski ( troškovi grejanja i slično ).

 

U vili postoji sistem video nadzora, kao i alarmni sistem, a na nivou prizemlja na svim prozorima postoje sigurnosne rešetke.

 

Korisna površina vile ( bez terasa i garažnog prostora ) iznosi [telefon] m [telefon] . Izdaje se kao nameštena, ali se može izdavati i prazna. Cena najma je [telefon] . [telefon] eur mesečno uz obavezan depozit u iznosu od [telefon] kirije unapred. Ukoliko se najam radi na period duži od [telefon] godine, postoji mogućnost dogovora oko cene.

 

Kontakt [telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika oglasi018

  • * Ocenite korisnika oglasi018 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi