×
Na akciji (748)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Izdajem luksuznu namestenu garsonjeru na Petrovaradinu

550 €
Svi oglasi korisnika: vacev (oglasa: 1571)
Kategorija: Nekretnine, iznajmljivanje / Garsonjere
Grad: Srbija / Novi Sad

Postavljen: 21-09-2022.
Cena:
550 €

Iznajmljujem luksuznu nameštenu garsonjeru (sa parkingom) na Petrovaradinu. Kompletno renovirana od poda do plafona, kao novogradnja. Zamenjene sve cevi, postavljena nova stolarija, PVC prozori sa izo staklom i roletnama, nova protivprovalna blindirana i zvucno izolovana ulazna vrata, nova skupocjena italijanska keramika, nove sanitarije, kupatilo na plafonu dizajnirano tapetama šumskih motiva, radijator sušač, vrhunski brendirani tuš masažer u tuš kabini, spušteni plafoni, novi prekidači i utičnice, luksuzna ambijentalna led rasvetla, kristalni led luster, preko [telefon] led ugradbenih plafonjera u plafonu, uradjen dizajnerski šank u obliku jedra, posebna led rasveta u šanku, šank bar stolice, police od rigipsa na šanku i na zidu ispod TV platforme, ukrasne nocne lampe iznad kreveta, nov lcd TV na zidu, nov XXL bračni lezaj, nov sudoper i viseci kuhinjski elementi, garnitura za ručavanje, komoda, ormar za odeću i obuću sa ogledalom, radijatori obloženi i dizajnirani rigipsom, deo poda od italijanske keramike a drugi deo obložen savremenim laminatnim parketom visokog sjaja.

 

Garsonjera se nalazi na [telefon] min vožnje od centra Novog Sada, u urbanom ali mirnom delu Petrovaradina, na trećem spratu, sa pogledom na šumu ljekovitog gingkoa i parking. Ulica je slepa tako da nema buke od saobraćaja, osvetljena novom gradskom led rasvetom, a od vanjskih sadrzaja, ispred zgrade se nalaze dečije igralište i teren za boćanje. Besplatan parking uvek dostupan. Taxi stajalište, autobusko stajalište, marketi, restorani, kafei, apoteke, pijaca, praonica automobila i dr. su na svega [telefon] . do [telefon] . min peške.

Stan se izdaje opremljen i odmah se moze koristiti bez ikakvih ulaganja za stanovanje. Dodatna pogodnost, nalazi se na minut hoda od železničke stanice na Petrovaradinu odnosno na [telefon] min do centra Beograda brzim vozom.

Cena najma [telefon] eur mjesečno.

 

Mogućnost prodaje ( [telefon] eur)

 

[telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (1571) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika vacev

  • * Ocenite korisnika vacev ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi