×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Izuzetno atraktivan plac sa objektom na Kosmaju

13.500 €
Oglas postavio korisnik: oglasi018
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Placevi i zemljište
Grad: Srbija / Beograd
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
13.500 €

Na severnoj padini Kosmaja, u zoni izvanrednih ekoloskih karakteristika, u neposrednoj blizini ruze vetrova iz pravca Karpati - Mediteran, nadmorske visine cca [telefon] m. na potezu [telefon] km. od Sopota u pravcu Barajeva i samo [telefon] km. od beogradskih Terazija, gradjevinsko zemljiste sa objektom u privatnoj svojini, [telefon] / [telefon] bez tereta, uknjizeno.

Teren je apsolutno ravan, sa pogledom u pravcu Avale, potpuno suncan, sa veoma blagim padom, povrsine [telefon] kvadrata, upravo ogradjen pletenom zicom, u opisu kao vocnjak [telefon] klase, zemljiste nadjubreno kozijim i ovcijim djubretom, spremno za zaoravanje i pripremu za proletnju sadnju bilo koje kulture, kao i [telefon] komada sadnica himalajskih kedrova, formirano za sadnju po obodima ograda u prvim danima proleca.

Poseduje dva novoasfaltirana prilaza, sa ekoloskim natrijumskim ulicnim osvetlenjem i parkingom, te prikljuccima za  elektricnu energiju / na samom placu /   kao i gradski vodovod,, gas, opticki kabl, i telefon uz samu ogradu placa. VIP internet [telefon] G  bezprekorno funkcionise,

Na placu postoji  objekat od cvrstog materjala, /blokovi/  P+O dimenzije [telefon] , [telefon] x [telefon] , [telefon]   ( [telefon] , [telefon] kvadrata )   od kojih je  [telefon] , [telefon] x [telefon] , [telefon] odnosno [telefon] , [telefon] kvadrata, nadkrivena terasa  sa  razlicitim  mogucnostima  eksploatacije,  uknjizeno u SO Sopot.  U postupku je  izrada  plana rekonstrukcije  objekta u arhitektonskom i gradjevinskom smislu,

Takodje postoji aktivan bunar, i autenticna stara zidana pekara na drva, vremesan orah i kruska, obe vocke u rodu, /stara sorta/ i odgovarajuca kolicina slozenog kamena, koji je visestruko upotrebljiv za raznorazne namene.

Ambulanta, u kojoj lekar ima i domicil, obdaniste i osnovna skola, prodavnica prehrambene robe, lokalno i medjumesno autobusko stajaliste, sportski tereni, i kafic,  na nepunih [telefon] m.

Susedi su veoma predusetljivi.        Postoji eventualna mogucnost deobe placa po dogovoru.

 

U cenu, koja je fiksna,  su ukljuceni  svi postojeci troskovi, do kupceve uknjizbe, uz zelju za srecnu i uspesnu kupovinu.

[telefon] / [telefon]          [telefon] / [telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika oglasi018

  • * Ocenite korisnika oglasi018 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi