×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Kalupi dekorativni kamen, stampani zid, 3 D wall art -Profi

12 €
Svi oglasi korisnika: srdjanstancic (oglasa: 3)
Kategorija: Građevinarstvo, oprema, materijali / Građevinarstvo - Ostalo
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
srdjan.stancic@blicnet.ba
Postavljen: 22-12-2017.
Cena:
12 €

Prodajem i pravim po narudzbi gumene kalupe za dekorativni kamen, takodje kalupe za [telefon] D wal art zidove, veliki izbor unikatniih modela. .Guma je visokokvalitetan proizvod iz sopsvene labaratorije onaj ko se bavi ovim poslom zna o kakvoj tehnologiji pisem : ). Moguce je praviti i vase modele koje vi donesete. Kalupi su visokog viskoziteta-Shora i omogucuju potpun otisak i najsitnijih detalja (nisu kao plasticni)kao i dug vek upotrebe -preko [telefon] odlivaka. Gumu kao komponentu u tecnom stanju ne prodajem jer je to visoko cuvana tajna, prodajem samo gotove kalupe. Cena kalupa ide na kg (kalupi su profi, bez podkalupa i tih hoby zajebancija, ivice su ravne [telefon] %i svaki odlivak se i tako uklapa. Moje modele i radove mog kamena mozete videti ovde na PIK profilu kao i na fb stranici: 
 fb     Dekorativni kamen, Kamen-co, Stancic Srdjan uskoro i web stranica    www. kamenco. com   PS. ko uopste planira da se bavi ovim poslom ne nasedajte na plasticne kalupe za ovu vrstu posla, postoji mnogo razloga zbog kojih ovo pisem, a eto jedan od njih je lepota i reprodukcija prirodnog kamena , preko plastcnih kalupa-nemoguce je to postici. .. 

 Uz kupljenih min [telefon] m [telefon] kalupa gratis se dobijaju recepti kao i obuka po zelji-u nasoj firmi.   Cena kalupa je [telefon] do [telefon] KM po [telefon] kg -gotovog kalupa-bez pogadanja i ciganije-jer guma na ex yu trzistu kosta od [telefon] e /kg-sto znaci -kad sam sebi pravite kalup ceka vas: 
[telefon] . Skuplja materija
[telefon] . priprema Mastera na CNC-u kao i modeliranje
[telefon] . priprema Mastera za postupak zalivanja
[telefon] . Veliki rizik da istu materiju ne upropastite prilikom izrade-imate samo jedan pokusaj   Onaj ko ozbiljno planira da se bavi ovim poslom, naravno mora i da ulozi-jer su kalupi veoma skupi i cenjeni, jer u protivnom bi svako radio ovaj proizvod pa on ne bi imao ni cenu. Takodje kao orijentir mate internet pa pogledajte koje su cene kalupa u USA , troskovi carine i ostalo. ..   ps. sve sam ovo pisao zbog onih koji mozda imaju ozbiljnu nameru da se bave ovim poslom- a lutaju. .. 

LP  Srdjan Stancic   ,  Kamen-co   [telefon]   Viber on



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (1):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (3) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika srdjanstancic

  • * Ocenite korisnika srdjanstancic ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi