×
Na akciji (748)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Klirit - Pleksiglas - Plexiglas - Akril

2.400 din
Oglas postavio korisnik: tehnokomerc
Kategorija: Građevinarstvo, oprema, materijali / Građevinski materijali
Grad: Srbija / Kruševac
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
2.400 din

Vršimo uslužno rezanje tabli prema Vašim dimenzijama – usklađujemo ih sa već postojećim odrescima, budući da ne vršimo odreske manjih dimenzija od fabričkih, celih tabli. Potrudićemo se da shodno Vašim željama iznađemo odrezak najpribližniji Vašem zahtevu, kako bi otpadak bio što manji, samim tim i ukupna cena.

Režemo isključivo pravougaone oblike. Nemamo tehničke mogućnosti za oblikovanjem, savijanjem i formiranjem uglova, kao i bušenjem rupa.

U ponudi su [telefon] i [telefon] mm debljine vrhunskog pleksiglasa dostupnog u providnoj i mlečno-beloj verziji (opal). Proizvođač polikarbonata je ArlaPlast, Švedska. Fabričke dimenzije tabli pleksiglasa su [telefon] . [telefon] x [telefon] . [telefon] m

Činjenice: gotovo nesalomiv u normalnim uslovima, poseduje izvanredna optička svojstva i temperaturne performanse, upola težine stakla.

Providan  [telefon] mm CENA:  [telefon] din/m [telefon]

Opal  [telefon] mm CENA:  [telefon] din/m [telefon]

Providan  [telefon] mm CENA:  [telefon] din/m [telefon]

Opal  [telefon] mm CENA:  [telefon] din/m [telefon]

Mogućnost slanja putem usluga brze pošte, pružaoc istih je kurirska služba Royal Express. Troškove transporta i eventualne prateće usluge brze pošte snosi isključivo primalac. Neophodno je da primalac bude fizički u mogućnosti da preuzme paket od strane kurirske službe.

Vremenski opseg dospeća paketa koji su klasifikovani kao „ gabaratni” (faktor dimenzija/težina) je u rasponu od  [telefon] do [telefon] dana.

Mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine – ukoliko ste u prilici da lično preuzmete klirit, dobijate poklon bon sa [telefon] % popusta na planiranu kupovinu.



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (10) »





Ocenite korisnika tehnokomerc

  • * Ocenite korisnika tehnokomerc ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi