×
Na akciji (748)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Garažna vrata alu rolo segmentna i industrijska po meri, ProMont Beograd

99 €
Svi oglasi korisnika: pvcpromont (oglasa: 12)
Kategorija: Građevinarstvo, oprema, materijali / Vrata i prozori
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
advert.promont@gmail.com
Postavljen: 16-12-2014.
Cena:
99 €
Garažna Vrata

Više informacija možete dobiti na: www.pvcpromont.com
Rolo garažna vrata su napravljena od kvalitetnih aluminijumskih lamela ispunjenih poliuretanom što im obezbeđuje dobru izolaciju i otpornost na vremenske prilike i jednostavna su za održavanje. Takođe se bavimo proizvodnjom i ugradnjom zaštitnih alu i čeličnih roletni za lokale i radnje na bravu ili daljinsko upravljanje sa pogonskim motorima. 

 

Garažna vrata moraju da budu i lepa, da se uklapaju sa stilom vaše kuće što su omogućili razni dezeni lamela kao što su zlatni hrast, mahagoni, orah, bela i siva. Izvanredni estetski izgled i funkcionalnost Vaših vrata postižemo uz pomoć različitih boja i postavljanja svetlosnih lamela. Svi bitniji delovi vrata su napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijuma po italijanskoj tehnologiji u Roloplastu. Plastificirana lamela je plašt sa duplim zidom debljine [telefon] , visine [telefon] ili [telefon] mm punjena sa poliuritanskom penom što daje vratima odlčnu toplotnu i zvučnu izolaciju. 
Roletna se namotava u kutiju visine [telefon] cm koja je na plafonu i zato u Vašoj garaži, radionici ili skladištu ostaje puno slobodnog prostora. Na rolo vrata ugrađujemo kvalitetne elektromotore Somfy renomiranog francuskog proizvođača ili ACM nemačkog proizvođača. 

 

Otvaranje i zatvaranje vrata je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje ručno pomoću kurble. Sva vrata su opremljena sa sigurnosnim dodatcima protiv nasilnog ulaska. Radna temperatura [telefon] do [telefon] stepeni.

 

Dodatno može da se ugradi automatsko sigurnosno zaključavanje. Alu rolo garažna vrata se rade po meri, ugrađujemo ih na unutrašnju ili spoljašnju stranu Vašeg objekta, mogućea je i ugradnja između zidova. Po želji kupca se u vrata ugrađuje i foto ćelija. 
Više informacija možete dobiti na: www.pvcpromont.com
Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (2):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (12) »Kontaktirajte vlasnika oglasa

 • * Naslov poruke:
 • * Vaš email:
 • Kontakt telefon:
 • * Poruka:
 • * Čekirajte da niste robot:Ocenite korisnika pvcpromont

 • * Ocenite korisnika pvcpromont ukoliko ste saradjivali s njim

   
 • * Vaše ime:
 • * Vaš email:
 • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
 • captcha codeSlični oglasi