×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Lux kuća u Šumadiji

Svi oglasi korisnika: natallija (oglasa: 16)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Srbija / Mladenovac
Kontakt telefoni:
064/123-4397
Postavljen: 01-04-2024.

U mirnom delu Mladenovca prodaje se opremljena lux kuća od 290m2, na tri nivoa, izgradjena 2005. godine, sa 6 ari placa. 

Kuća je nameštena, ima tri odvojene stabene jedinice, 4 terase od 9-10m2. Obložena je ukrasnim kamenom. U kući je parket I klase ručno radjen, a stolarija od čistog slavonskog hrasta ručno radjeno, u kuhinjama i hodnicima pod je od italijanskog granita, a u kupatilima francuska keramika. Zidovi u sobama i hodnicima obloženi su reljefnim tapetama. Ima etažno grejanje, ctv i telefon. Oko kuće su mermerne staze i plato, ima i parking mesto, a ceo plac je ogradjen. Uknjžena i odmah useljiva.

Moglo bi se dugo opisivati ali jednostavno kuća je uradjena i uredjena sa stilom. Nalazi se u blizini je tržnih centara, na 54 km od Beograda i 12 km od planine Kosmaj.

 

Mladenovac jedna je od 17 gradskih opština Grada Beograda i nalazi se u severnom delu niske Šumadije, na nadmorskoj visini od 113 do 628 m (planina Кosmaj). Obuhvata veći deo sliva rečice Veliki Lug, leve pritoke Кubršnice, sa perifernim planinskim područjem Кosmaja na zapadu. Okružena je opštinama Sopot, Grocka, Smederevo, Smederevska Palanka, Topola i Aranđelovac.

Mladenovac ima povoljan geografski položaj jer se nalazi na glavnim saobraćajnim pravcima Srbije. Кroz njega prolazi moravsko-vardarsko-nišavska železnička pruga, Beograd - Niš - Sofija, što omogućava izvanredne železničke komunikacije. Teritrorijom Opštine prolazi i autoput Beograd - Niš, od kojeg se u Malom Požarevcu odvaja magistralni put za Mladenovac, tako da grad ima kratku vezu sa ovom najvažnijom srpskom saobraćajnicom. U Mladenovcu se od magistralnog puta za Кragujevac odvajaju regionalni putevi za Smederevo i Smederevsku Palanku, tako da je Opština odlično povezana sa okolnim gradovima. Mladenovac ima odličnu saobraćajnu vezu i sa Beogradom, i to autoputem (54 km), i preko Ralje i Avale (56 km). Putnu mrežu čini 118 km regionalnih, 28 km magistralnih i 162 km lokalnih puteva.

 

“Želja za kućom živi u svima nama. Dom nije tamo odakle ste, dom je tamo gde je svetlo kada je sve u tami.”



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (2):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (16) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika natallija

  • * Ocenite korisnika natallija ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi