×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

LUX renoviran, uknjizen 1.5 stan na Savskom Trgu

99.900 €
Oglas postavio korisnik: ticketinfoo
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Stanovi jednoiposobni
Grad: Srbija / Beograd
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
99.900 €

Prodajem kompletno LUX renoviran uknjižen stan salonac u najlepšem delu Beograda na vodi. Stan je na [telefon] . od [telefon] spratova održavane stambene zgrade sa liftom, sa pogledom na Trg na kojem će biti postavljen velelepni spomenik Stefanu Nemanji (pogledaj slike). Iz stana pogled „puca“ sve do [telefon] metara udaljenog hotela Radison Blu i zgrade BIGZ-a. Stan je odlična investicija jer se očekuje rast cena u ovoj zoni od minimum [telefon] % po završetku uređenja Savskog trga u prvoj polovini [telefon] . godine.

Stan se sastoji iz dnevne sobe, spavace sobe, kuhinje, kupatila i hodnika i uknjižen je na [telefon] , [telefon] m [telefon] . Sve prostorije osim hodnika imaju spoljnji prozor i prirodnu ventilaciju. Stan je svetao, ima velike trokrilne PVC prozore sa ALU roletnama i rolo komarnikom. Stan poseduje i pripadajući podrum.

U stanu su u junu [telefon] . zamenjeni: elektro, vodovodna i kanalizaciona instalacija, ulazna sigurnosna vrata, kupatilska vrata, pvc prozori, hoblovan je i lakiran parket. Kupatilo i ugradna kuhinja su kompletno novi i sve je u garanciji proizvodjaca u trajanju od [telefon] godine (nova tuš kabina sa usponskim tušem, tuš kada, monoblok, lavabo sa ormarićem, ogledalo sa ormarićem, bojler, kupatilska grejalica, sušač peškira, sudopera, ugradna rerna i ugradna ploča.

Izuzetna lokacija stana, dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Povoljan za sve namene – za život, za izdavanje stana na dan, za poslovni prostor i odličan kao investicija (zbog očekivanog rasta cena u ovom kraju). Stan je moguće kupiti i na kredit banke.

Zgrada dobro održavana, sa ALU stolarijom i LED svetlom na senzore. U zgradu je uvedeno CG, priključak je ispred stana. Ostali stanovi su uveli CG, tako da stan ima posredno grejanje sa svih strana – od stanova pored, stana ispod i stana iznad, te su troškovi grejanja mali.

Saradnja sa agencijama moguca uz uslov da posrednicka provizija, koju plaća prodavac, iznosi [telefon] %.

 

Za dodatne informacije mail adresa je [email]

[telefon] / [telefon]



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (3) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika ticketinfoo

  • * Ocenite korisnika ticketinfoo ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi