×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

MASAŽNI TEPIH

4.890 din

MASAŽNI TEPIH

Kaže se da drvo počinje sušiti od korena, a čovek počinje stariti od stopala.

Stopala su usko povezana s ljudskim zdravljem. Sve bolesti raznih delova tela odražavaju se na određenim refleksnim delovima stopala. Potapanjem tih delova stopala u fiziološkom rastvoru (može se nabaviti u svakoj apoteci) i njihovo masiranje može pridonijeti boljoj cirkulaciji krvi u stopalu, regulisati delovanje unutrašnjih organa čoveka te ojačati telo. Hodanje po Masažnom tepihu deset minuta dnevno metoda je koja  koristi težinu osobe kako bi se masirali osetljivi delovi stopala. Potapanje stopala u fiziloški rastvor i njihovo pojačano masiranje ima dvostruko delovanje. U kratkom vremenu energetski kanali povezani sa osetljivim delovima stopala bit će ponovo prohodni, poboljšat će protok krvi, odstraniti vlagu, otrov i zamućenu životnu energiju Chi, te pomoći da se opusti i oseća energetski i fizički zdravo.

Hodanje po masažnom tepihu pomaže:
- za poboljšanje cirkulacije u telu, bolji metabolizam ćelija, jača izlučivanje endokrinih žlezda, jačanje odbrambene funcije leukocita i limfocita itd. ;
- u poboljšanju nervnih refleksa, efikasnom zaustavljanju ostalih patoloških impulsa pri unosu u nervni sistem, poboljšava unutrašnji i  regulatorni mehanizam ljudskog tela, aktivira funkcije svih tkiva i organa, oslobađa sve vrste terapeutskih faktora te jača zdravlje;
- poboljšava psihološko terapeutske rezultate, doprinosi psihičkom odmoru i regulaciji ljudskog tela, pomaže u opuštanju tela i duha, poboljšava raspoloženje, jača vlastito samopouzdanje i želju za savladavanjem bolesti, poboljšava optimizam, otklanja bolesna psihološka stanja kao što su pesimizam i razočarenje itd.

Idealno rešenje za ljude koji mnogo sede i rade sedeći: knjigovođe, vozače, taksiste, starije ljude svima kojima je smanjena cirkulacija.

Drugo možete da vrštite masažu stopala na svim prihvatljivim mestima jer sam masažni tepih nije velik i nije težak  relativno malih je dimenzija npr. prekriva jedno sedište vozača.

Poređenje:
Jedan masaža košta minimum [telefon] . [telefon] , [telefon] dinara a sa tepihom dobijete stalno masažu za iste pare t. j. ostaje Vam tepih za dalju masažu.

Za dodatne informacije i naručivanje pozovite [telefon] / [telefon] od [telefon] h do [telefon] h.  



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (4) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika kondor

  • * Ocenite korisnika kondor ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi