×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Novi Sad - Kej - Atraktivna lokacija, I sprat, Dunav

131.000 €

   - Prodaje se četvorosoban stan u Novom Sadu na Beogradskom keju br. [telefon] sa odličnim rasporedom prostorija i jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu (pogled na Dunav i tvrđavu, mostove, turističke brodove u pristaništu itd, kao i blizina svih bitnih mesta za zadovoljavanje životnih potreba; vidi vremensku udaljenost na kraju teksta.)

   - Stan ima [telefon] m [telefon] . Grejna površina je [telefon] , [telefon] m [telefon] , terasa je [telefon] , [telefon] m [telefon] , lođa je [telefon] , [telefon] m [telefon] i oba plakara [telefon] , [telefon] m [telefon] .

   - Stan se nalazi na I spratu, zgrada ima [telefon] spratova bez lifta, visina od poda do plafona je [telefon] , [telefon] m.

   - Stan je dvostrano orijentisan, tako da su [telefon] veće sobe okrenute prema Dunavu, a četvrta manja soba kao i trpezarija, kuhinja i ostava prema drugoj strani zgrade, tj. dvorištu.

   - Zgrada je locirana skoro idealnim pravcem sever-jug, tako da je istočna strana stana (ka Dunavu) celo pre podne obasjana suncem, a zapadna strana (ka dvorištu) celo popodne.

   - Iz sve [telefon] sobe se izlazi na terasu koja ima zidanu ogradu, tako da je pogodna i za zatvaranje.

   - Dnevna soba (ka Dunavu) i trpezarija (ka dvorištu) su odvojene samo tzv. harmonika-zidom, pa mogu da se koriste i kao jedna celina. U tom smislu stan je pogodan i kao administrativni poslovni prostor,- za kancelariju, predstavništvo itd., kao i ordinaciju i slično.

    - Duž sredine stana su dva hodničića, kupatilo sa WC-om i drugi odvojeni WC. U manjoj sobi i hodniku kod ulaza ugrađeni su plakari.

   - Stan je uknjižen, (zgrada je sagrađena sedamdesetih godina), od tada nije menjao vlasnika, a nema ni opterećenja po bilo kom osnovu.

   - Zgrada je u odnosu na susedne zgrade malo uvučena, a od puta je deli zelena površina i trotoar. Ukupna udaljenost od puta je nešto manje od [telefon] metara.

   - Stan je u izvornom obliku i opremi, održavan je, ali nikada nije potpuno renoviran. Uz stan ide i podrum od oko [telefon] metara kvadratnih.

   - Od osnovnog renoviranja bilo bi potrebno: krečenje, farbanje drvenarije, struganje i lakiranje parketa, zamena kuhinjskih elemenata i "harmonika" vrata, što prema predračunu iznosi približno [telefon] E. Ako bi se radilo prošireno renoviranje, koje osim osnovnog podrazumeva i zamena spoljne PVC stolarije, keramike, renoviranje kupatila i sanitarija, pločice, zamena osiguračke kutije i sitno, po predračunu bi bilo približno [telefon] E.

      - VREMENSKA UDALJENOST od stana (brzinom pešaka)

        - do samousluge, trafike, apoteke, - U ZGRADI
        - do šetališta pored Dunava, restorana - pivnice, menjačnice, autobuske stanice (LINIJE [telefon] a, [telefon] b i [telefon] )              - [telefon] MIN
        - do pošte                         - [telefon] MIN
        - do Informatike                   - [telefon] MIN
        - do zelene pijace i svih drugih trgovina prehrambenom robom
                                           - [telefon] MIN
        - do obdaništa i Dunavskog parka   - [telefon] MIN
        - do osnovne škole, gimnazije, srednje sobraćajne škole, pravoslavne crkve                                            - [telefon] MIN
        - do dispanzera                    - [telefon] MIN
        - do strogog centra grada          - [telefon] do [telefon] MIN



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika bajaga

  • * Ocenite korisnika bajaga ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi