×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Paulovnia seme - tomentosu, elongatu i hibrid 9501

500 din

Setvu semena za prolecnu sadnju (*pocinje od decembra*) mozete uraditi sada u kucnim uslovima ili u plasteniku -> topla leja, tako da Vam sadnice stignu za prolecnu sadnje-mart mesec.
Cene su za kolicine semena koje dobijate sa upustvom i brojem telefona za sve savete (dipl. ing Sumarstva sa dugogodisnjim iskustvom u rasadnicarskoj proizvodnji) :

[telefon] semenki = [telefon] dinara - [telefon] eura
[telefon] . [telefon] semenki = [telefon] dinara - [telefon] . [telefon] e
[telefon] semenki = [telefon] dinara [telefon] e

*** U ponudi imamo tomentosu, elongatu i hibrid [telefon] . ****
*** Seme koje prodajemo je vrhunskog kvaliteta, o'kvalitetu semena možete videti naše ocene na sajtu, diplomirani smo inženjeri šumarstva sa dugogodišnjim iskustvom u rasadničkoj proizvodnji. Garantujemo za kvalitet semena , ukoliko sve odradite po našem upustvu, a seme ne proklija, saljemo Vam novo seme o'nasem trosku. ****

Mozete nas pratiti na faceboook stranici : Paulovnia Srbija -seme i sadnice
Telefon: [telefon]
E- mail. bozinovic [telefon] [email]

Napomena o isporuci: Troškove slanja snosi kupac. Troškovi slanja preporucenim pismom iznose [telefon] dinara i taj iznos zajedno sa cenom semena kupac uplacuje na racun u Komercijalna banka , racun broj: [telefon] , na ime Milos Bozinovic. Troškovi slanja vrednosnim/otkupnim pismom u slučaju placanja pouzecem iznose [telefon] dinara a post-expressom [telefon] dinara i taj iznos zajedno sa cenom semena kupac placa poštaru pri prijemu pošiljke. Pri kupovini, u napomeni upišite nacin placanja odnosno slanja (preporuceno pismo, vrednosno pismo, post-express). Ukoliko naručite seme do [telefon] h, istog dana ce vam seme i biti poslato, a ukoliko se odlucite za post-express, seme vam stiže vec sutradan. Kupci iz ostalih zemalja moraju najpre uplatiti novac. Iz Bosne se novac uplaćuje na racun u bosanskoj banci. Iz Crne Gore se novac uplaćuje na devizni račun u Komercijalnoj banci. Iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije kupci uplacuju novac za seme preko PayPal ili Skrill internet servisa za placanje ili kako se dogovorimo.

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (142) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika startoglas

  • * Ocenite korisnika startoglas ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi