×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Prodaja vikendice sa letnjikovcem-Fruska Gora

45.000 €

PRODAJA VIKENDICE SA  LETNJIKOVCEM NA FRUŠKOJ GORI- Cena [telefon] . [telefon] eura.

Prodaje se vikend kuća sa letnjikovcem i pomoćnom kućom u Ležimiru na Fruškoj Gori. Kuća se nalazi u vikend naselju Banovac, od glavnog puta udaljena [telefon] m, a od Sofijinih izvora [telefon] kilometar. Plac je veličine [telefon] ari. Kuća je na dva nivoa po [telefon] m [telefon] . U kući u prizemlju je kuhinja, dnevna soba i kupatilo. Na spratu su dve sobe, polupregrađene šankom. Ima dovod vode, I može se napraviti apartman. Sa zadnje strane kuce se nalazi veliki prostor za odlaganje drva, koji ima i dva potporna zida.   Terasa na spratu je prostrana, pločice postavljene kao I zaštitna ograda, I ima predivan pogled. U produžetku letnjikovca je letnja kuhinja i ostava. Poseban ulaz je za radionicu i kupatilo. Kvadratura ovog prostora je oko [telefon] m [telefon] . Struja, telefon, gradska voda postoje, a odpadne vode su regulisane potpuno novom septičkom jamom. Kuća je u potpunosti renovirana, kupatilo sa novim cevima, krov kompletno nov , toplotna izolacija cele kuće urađena, kao I izolacija celog temelja. Kuća je potpuno nameštena za udoban život. Na placu je dosta sadnica voća( jabuke, višnje, trešnja, breskve, kajsije, smokve), nekoliko oraha koji donose dobar plod, bašta, kao i [telefon] reda vinograda, I red aronije. Letnjikovac je prostran, , ima I izgrađen roštilj, te je pravo mesto za uživanje I opuštanje. Širina placa, zelenilo, lepota pogleda , čistota vazduha, izuzetna energija, udobnost, sve su preduslovi za stalan život. Ko ima kućne ljubimce, obezbediće im mali raj.

Zemljište je potpuno ekološko, nisu se koristili pesticidi i otrovi , a prepuno je ruža i raznovrsnog ukrasnog bilja i cveća. Razlog prodaje je odlazak u inostranstvo. Vlasništvo i papiri o uknjiženju su potpuno čisti. Uknjizen plac i [telefon] m [telefon] kuce. Kuca se prodaje sa kompletnim namestajem.

Kontakt osoba za prodaju je Rade, Agencija Stil R Nekretnine, telefon : [telefon] / [telefon] , [telefon] / [telefon]  

Kontak telefon vlasnika - Milanka [telefon] , viber I WhatsApp [telefon] i Milan [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (4):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa oglasipremium1 (1) »

vesna - 2022-05-25 22:41:40
ne,nisam saradjivala sa gospodinom ali cu ga u svakom slucaju pozvati.kuca je prelepa pa me interesuje koja je cena.sve pohvale za slike i sredjeno dvoriste. vesna vasic

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (44) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika oglasipremium1

  • * Ocenite korisnika oglasipremium1 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi