×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Prodajem luksuznu garsonjeru na 5min od centra Novog Sada

49.500 €
Svi oglasi korisnika: vacev (oglasa: 1571)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Garsonjere
Grad: Srbija / Novi Sad

Postavljen: 17-05-2022.
Cena:
49.500 €

Povoljno prodajem luksuznu renoviranu i nameštenu garsonjeru na Petrovaradinu. Kompletno renovirana od poda do plafona, kao novogradnja. Zamenjene sve cevi, postavljena nova stolarija, PVC prozori sa izo staklom i roletnama, nova protivprovalna blindirana i zvucno izolovana ulazna vrata, nova skupocjena italijanska keramika, nove sanitarije, kupatilo na plafonu dizajnirano tapetama šumskih motiva, radijator sušač, vrhunski brendirani tuš masažer u tuš kabini, spušteni plafoni, novi prekidači i utičnice, luksuzna ambijentalna led rasvetla, kristalni led luster, preko [telefon] led ugradbenih plafonjera u plafonu, uradjen dizajnerski šank u obliku jedra, posebna led rasveta u šanku, šank bar stolice, police od rigipsa na šanku i na zidu ispod TV platforme, ukrasne nocne lampe iznad kreveta, nov lcd TV na zidu, nov XXL bračni lezaj, nov sudoper i viseci kuhinjski elementi, garnitura za ručavanje, komoda, ormar za odeću i obuću sa ogledalom, radijatori obloženi i dizajnirani rigipsom, deo poda od italijanske keramike a drugi deo obložen savremenim laminatnim parketom visokog sjaja.

 

Garsonjera se nalazi na [telefon] min vožnje od centra Novog Sada, u urbanom ali mirnom delu Petrovaradina, na trećem spratu, sa pogledom na šumu ljekovitog gingkoa i parking. Ulica je slepa tako da nema buke od saobraćaja, osvetljena novom gradskom led rasvetom, a od vanjskih sadrzaja, ispred zgrade se nalaze dečije igralište i teren za boćanje. Besplatan parking uvek dostupan. Taxi stajalište, autobusko stajalište, marketi, restorani, kafei, apoteke, pijaca, praonica automobila i dr. su na svega [telefon] . do [telefon] . min peške.

Stan se prodaje opremljen ili bez nameštaja i odmah se moze koristiti bez ikakvih uloganja za stanovanje, iznajmljivanje na mesečnom nivou ili preko rezervacionih portala (stan na dan). Dodatna pogodnost, nalazi se na minut od železničke stanice na Petrovaradinu odnosno na [telefon] min do centra Beograda brzim vozom. Uknjižena [telefon] / [telefon] .

Cena [telefon] eur bez nameštaja.Kontakt [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (1571) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika vacev

  • * Ocenite korisnika vacev ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi