×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Prodajem namestenu luksuznu garsonjeru

51.000 €
Svi oglasi korisnika: vacev (oglasa: 1588)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Garsonjere
Grad: Srbija / Novi Sad

Postavljen: 22-03-2022.
Cena:
51.000 €

Povoljno prodajem luksuznu renoviranu i nameštenu garsonjeru u bloku na Petrovaradinu. Kompletno renovirana od poda do plafona, kao novogradnja. Zamenjene sve cevi, postavljena nova stolarija, PVC prozori sa izo staklom i roletnama, nova protivprovalna blindirana i zvucno izolovana ulazna vrata, nova skupocjena italijanska keramika, nove sanitarije, kupatilo na plafonu dizajnirano tapetama sumskih motiva, radijator susac, vrhunski brendirani tus masazer u tus kabini, spusteni plafoni, novi prekidaci i uticnice, luksuzna ambijentalna led rasvetla, kristalni led luster, preko [telefon] led ugradbenih plafonjera u plafonu, uradjen dizajnerski sank u obliku jedra, posebna led rasveta u sanku, sank barske stolice, police od rigipsa na sanku i na zidu ispod TV platforme, ukrasne nocne lampe iznad kreveta, nov lcd TV na zidu, nov XXL bracni lezaj, nov sudoper i viseci kuhinjski elementi, garnitura za rucavanje, komoda, ormar za odecu i obucu sa ogledalom, radijatori oblozeni i dizajnirani rigipsom, deo poda od italijanske keramike a drugi deo oblozen savremenim laminatnim parketom visokog sjaja.

 

Garsonjera se nalazi na [telefon] min voznje od centra grada, u mirnom delu Petrovaradina, na trecem spratu, sa pogledom na sumom ljekovitog gingkoa i parking. Ulica je slepa tako da nema buke od saobracaja, osvetljena novom gradskom led rasvetom, a od vanjskih sadrzaja, ispred zgrade se nalaze decije igraliste i teren za bocanje. Parking mesto uvek dostupno. Taxi stajaliste, autobusko stajaliste, marketi, restorani, kafei, apoteke, pijaca, praonica automobila i dr. su na svega [telefon] . do [telefon] . min peske.

Stan se prodaje opremljen ili bez namjestaja i odmah se moze koristiti bez ikakvih uloganja za stanovanje, iznajmljivanje na mesecnom nivou ili preko rezervacionih portala (stan na dan). Gradjena je i opremljena kao soba hotela sa [telefon] *.

Brzim vozom na svega [telefon] min od stana do stanice Prokop u Bg.

Cena [telefon] . [telefon] eur .. [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (1588) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika vacev

  • * Ocenite korisnika vacev ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi